Ελλάδα

Αγγέλου: «Μας λείπει η σταθερότητα και η εμπειρία»

Με δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα με την ΑΕΚ (81-74), ο προπονητής του Ιωνικού Βαγγέλης Αγγέλου στάθηκε στην έλλειψη σταθερότητας και εμπειρίας της ομάδας του.

Στην έλλειψη σταθερότητας και εμπειρίας, στάθηκε με δηλώσεις του ο προπονητής του Ιωνικού, Βαγγέλης Αγγέλου, μετά το τέλος του ματς με την ΑΕΚ.

Ο 58χρονος τεχνικός αναφέρθηκε στην ήττα της ομάδας του από την «Ένωση» με 81-74, ενώ παράλληλα στάθηκε και στη βελτίωση του Ιωνικού.

Οι δηλώσεις του Βαγγέλη Αγγέλου:

«Συγχαρητήρια στην ΑΕΚ. Περιμέναμε ότι θα ήταν έτσι το παιχνίδι. Ήταν μια ομάδα καταπονημένη από τραυματισμούς, που είχε ταξίδι. Προσπαθήσαμε να βάλουμε προβλήματα και ξέραμε ότι στο τέλος η ποιότητα κάποιων παικτών θα έκανε τη διαφορά. Η εμπειρία κέρδισε. Έχουμε τον προβληματισμό ότι στα παιδιά τα δικά μας θέλουμε να βάλουμε εμπειρία και αυτό θα γίνει μέσα από προπονήσεις. Θα συνεχίσουμε μέσα από τις προπονήσεις.

Έτσι όπως εξελίσσεται το μπάσκετ έχει εκπλήξεις. Δεν μπορούμε να κυνηγάμε το τζόκερ κάθε φορά. Δεν πρέπει να χτίζεις πάνω στο τζόκερ. Ο Ιωνικός προσπαθεί να φτιάξει ένα πρόγραμμα. Συνεχίζουμε, βρίσκουμε τα λάθη μας. Μας λείπει η σταθερότητα και η εμπειρία».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x