Ανακοινώθηκε και επίσημα η συμφωνία του Κολοσσού με τον Μιχάλη Λιάπη.

Ο 25χρονος αναμένεται να βοηθήσει την ομάδα του Ηλία Καντζούρη στις θέσεις «1» και «2» από τη νέα σεζόν και να δώσει το κάτι παραπάνω.

Ο ίδιος έχει φορέσει ξανά τα «θαλασσί» το 2016, όταν μετακόμισε στη Ρόδο από την ομάδα του ΠΑΟΚ.

Το 2017 αποφάσισε να κάνει το επόμενο βήμα στην καριέρα του και να πάει στο εξωτερικό για λογαριασμό της ρουμάνικης Πολιτέκνικα Ιάσι, ενώ την αμέσως επόμενη σεζόν αγωνίστηκε για πολύ λίγο στην Γκρίνταβικ της Ισλανδίας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

«Η ΚΑΕ Κολοσσός H Hotels ανακοινώνει τη συμφωνία της με τον Μιχάλη Λιάπη.

Ο Μιχάλης Λιάπης γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη, στις 11 Μαρτίου του 1995 και ξεκίνησε να παίζει μπάσκετ στον ΕΟ Σταυρούπολης. Το 2009 εντάχθηκε στον ΠΑΟΚ και το 2011 ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα με την ανδρική ομάδα του «Δικεφάλου του Βορρά».

Στην ομάδα της Θεσσαλονίκης έμεινε μέχρι το 2016, καθώς εκείνο το καλοκαίρι μετακόμισε στη Ρόδο, για λογαριασμό του Κολοσσού. Την επόμενη σεζόν αγωνίστηκε στη Ρουμανία και την Πολιτέκνικα Ιάσι, ενώ το καλοκαίρι του 2018 αγωνίστηκε για σύντομο χρονικό διάστημα στην Ισλανδία και την Γκρίνταβικ.

Τη σεζόν 2018/19 επέστρεψε στην Ελλάδα για λογαριασμό του Ηρακλή, τον οποίο βοήθησε στο πρωτάθλημα της Α2, ενώ πέρυσι έπαιξε στην Ισπανία και την Κουγερέδο».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του ΣΠΟΡ FM στο youtube