Ελλάδα

Ανακοίνωσε Νικολαΐδη ο Ηρακλής

Στον Ηρακλή θα ανήκει από ‘δω και στο εξής ο Γιάννης Νικολαΐδης.

Παίκτης του Ηρακλή θα είναι μέχρι τη λήξη της φετινής σεζόν ο Γιάννης Νικολαΐδης. Οι «κυανόλευκοι» ανακοίνωσαν την απόκτηση του 21χρονου διεθνούς με την Εθνική Νέων γκαρντ από το Ανατόλια, με τον ίδιο να αγωνίζεται στον ΠΑΟΚ πριν μια πενταετία και με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του περασμένου καλοκαιριού.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

«Η ΚΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον διεθνή γκαρντ, Γιάννη Νικολαΐδη (1999, 1.93), που θα ενισχύσει την ομάδα μας στο υπόλοιπο της σεζόν.

Ο 21χρονος γκαρντ, βασικό μέλος της Εθνικής Νέων Ανδρών το περασμένο καλοκαίρι, συμμετείχε εδώ και λίγο καιρό στις προπονήσεις μας και πλέον πήρε το "χρίσμα" για να φορέσει τη φανέλα μας στους επόμενους αγώνες. Γιάννη, καλώς ήλθες στον ΗΡΑΚΛΗ, πάντα με υγεία και επιτυχίες!

Ο Γιάννης Νικολαΐδης ξεκίνησε το μπάσκετ από τις ακαδημίες της ομάδας του Αχιλλέα Τριανδρίας μέχρι το 2015, όπου πήρε μεταγραφή για την ομάδα του ΠΑΟΚ.

Κατέκτησε το 2015 το πρωτάθλημα παίδων της ΕΚΑΣΘ και την τρίτη θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παίδων. Την επόμενη χρονιά κατέκτησε την πρώτη θέση στο πρωτάθλημα εφήβων της ΕΚΑΣΘ και την τρίτη θέση αντίστοιχα στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Εφήβων.

Τη σεζόν 2016-2017, κατέκτησε το πρωτάθλημα εφήβων της Θεσσαλονίκης και την τρίτη θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα εφήβων.

Την ίδια χρονιά, αγωνίστηκε και με τη σχολική ομάδα του Ελληνικού Κολεγίου, κατακτώντας την πρώτη θέση στο πρωτάθλημα της Θεσσαλονίκης και τη δεύτερη θέση στο Πανελλήνιο Σχολικό Πρωτάθλημα Λυκείων.

Την προπέρσινη σεζόν αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής με την ομάδα της Γέφυρας και πέρυσι με την ομάδα του Ανατόλια».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x