NBA

Άνετοι οι Μπακς... έξαλλος ο Γιάννης

Άνετη επικράτηση με 126-113 για τους Μπακς κόντρα στους Ουίζαρντς, αλλά μπλέξιμο με τον Γιάννη. Ο ηγέτης των «ελαφιών» αποβλήθηκε για κουτουλιά στον Βάγκνερ και υπάρχει αγωνία για την τιμωρία του.

Έβγαλαν την υποχρέωση οι Μπακς που επικράτησαν στη «Φούσκα» 126-113 των Ουίζαρντς με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να αποδεικνύεται αρνητικός πρωταγωνιστής στο παιχνίδι.

Ο Greek Freak, στο ξεκίνημα του δεύτερου δωδεκαλέπτου αποβλήθηκε για κουτουλιά στον Βάγκνερ και παραμένει άγνωστο προς το παρόν σε πόσα ματς θα λείψει λόγω τιμωρίας, με την απουσία του πάντως να θεωρείται δεδομένη στα επόμενα ματς των «ελαφιών».

Πρώτος σκόρερ για τους Μπακς στο ματς ο Λόπες με 24 πόντους, με τον Γιάννη να πετυχαίνει 12 στα λεπτά που αγωνίστηκε. Θετική έκπληξη στο παιχνίδι ο Θανάσης που σημείωσε 8 πόντους, με εντυπωσιακό τρόπο.



Με φοβερό και τρομερό Λίλαρντ που σταμάτησε στους 61(!) πόντους, οι Μπλέιζερς επικράτησαν 134-131 των Μάβερικς και έχουν βάλει πλώρη για τα playoffs.

Με τη νίκη αυτή οι Μπλέιζερς είναι πάνω από Γκρίζλις και Σανς στη μάχη για την οκτάδα.

Το ματς κρίθηκε στα τελευταία δευτερόλεπτα με τον Μπούρκε να κάνει επιθετικό στον ΜακΚόλουμ 4’’ πριν το φινάλε και ενώ το ματς ήταν στο 131-132. Ο ΜακΚόλουμ ήταν εύστοχος και έδωσε τη νίκη στην ομάδα του. Εκτός από τον διαστημικό Λίλαρντ που πέτυχε όπως προαναφέραμε 61 πόντους, ο Καρμέλο ακολούθησε με 26. Για τους Μάβερικς, ο Πορζίγκινς είχε 36 και ο Ντόντσιτς 25.



Τη δική τους μάχη για την οκτάδα συνεχίζουν να δίνουν οι εντυπωσιακοί Σανς που επικράτησαν στο Ορλάντο 130-117 των Σίξερς και έφτασαν στην έβδομη σερί νίκη τους.

Η ομάδα του Φοίνικ, αποτύπωσε την ανωτερότητα της στο δεύτερο ημίχρονο και με κορυφαίους τους Μπούκερ με 35 πόντους και Μπρίτζες με 34 «καθάρισε» το ματς και πλέον απέχει μόλις μία ήττα πίσω από τη θέση που οδηγεί στα playoffs. Για τους ηττημένους ξεχώρισε ο Μπαρκς με 23 και ο Νέτο με 22.



Σε μπελάδες οι Γκρίζλις όσον αφορά την οκτάδα, μετά την ήττα από τους Σέλτικς με 122-107, αφού οι Μπλέιζερς δεν τους έκαναν το χατίρι και συνέχισαν νικηφόρα. Η Βοστώνη, αν και αδιάφορη ήταν ανώτερη και το απέδειξε στο παρκέ σε όλη τη διάρκεια του ματς.

Ο Τέιτουμ ήταν πρώτος σκόρερ με 29 πόντους για τους «Κέλτες», ενώ για τους ηττημένους ξεχώρισε ο Μοράντ με 26.



Νίκη άνευ ουσίας για τους Κινγκς κόντρα στους Πέλικανς με 112-106 στο αδιάφορο ματς της βραδιάς, με τις δύο ομάδες να έχουν μείνει εκτός οκτάδας.

Πρώτος σκόρερ για τους νικητές ήταν ο Μπέιρνς με 25 πόντους και τον ακολούθησε ο Μπογκντάνοβιτς με 16. Για τους Πέλικανς ο Οκαφόρ είχε 21 και ο Τζάκσον 18.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x