Ευρώπη

Απογοητευμένος ο Πρίφτης

Το γεγονός πως ο Άρης έφτασε κοντά στο διπλό μέσα στην Τουρκία, αλλά εν τέλει επιστρέφει με άδεια χέρια αρκεί για να προκαλέσει απογοήτευση στον Δημήτρη Πρίφτη.

Έφτασε κοντά, αλλά δεν ήπιε νερό ο Άρης... Ο Δημήτρης Πρίφτης εμφανίστηκε απογοητευμένος απ' την εξέλιξη που πήρε ο αγώνας των κίτρινων μέσα στην Τουρκία και απ' το πώς ήρθε η ήττα κόντρα στην Τραμπζονσπόρ. «Από τη μία θέλω να τους δώσω συγχαρητήρια για τον τρόπο που χειρίστηκαν το παιχνίδι στο δεύτερο ημίχρονο και από την άλλη είμαι εκνευρισμένος με κάποια μεμονωμένα πράγματα που πρέπει να διορθώσουμε γιατί είναι κρίμα να μην κερδίζουμε κάποια παιχνίδια σαν αυτό», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Αναλυτικά όσα είπε ο Πρίφτης στη συνέντευξη Τύπου

«Είναι το πώς χάσαμε στο τέλος. Θα μπορούσαμε να είχαμε κερδίσει. Δεν κάναμε καλό πρώτο ημίχρονο. Κάναμε αρκετά λάθη. Προσπαθήσαμε μέσα από τη ζώνη να βρούμε ρυθμό και να βοηθήσουμε τους εαυτούς μας. Παίξαμε αρκετά καλά και η ζώνη μας έδωσε ευκαιρίες να βάλουμε εύκολα καλάθια στο ανοιχτό γήπεδο. Δημιούργησε πρόβλημα στην κυκλοφορία της μπάλας της αντιπάλου μας. Αλλάξαμε την αμυντική έκφραση και με αυτό τον τρόπο διεκδικήσαμε τη νίκη. Είναι κρίμα που στο τέλος ένα σουτ καθόρισε το παιχνίδι και δεν είχε αίσιο τέλος. Είμαστε απογοητευμένοι γιατί φτάσαμε κοντά. Αυτήν την στιγμή πρέπει να ξεχάσουμε το αποψινό βράδυ και να σκεφτούμε το επόμενο παιχνίδι.

Η επιλογή του Γουότερς δεν ήταν σωστή απόφαση. Δεν ήταν ούτε αυτό που ήθελα εγώ, αλλά ούτε και εκείνος. Πολλές φορές ο αντίπαλος εμφανίζεται με τέτοιο τρόπο που δε σου επιτρέπει να κάνεις αυτά που θέλεις. Θα μπορούσε αυτό το σουτ να είχε μπει. Είναι ένα σουτ στο οποίο είναι καλός. Η τελευταία επίθεση από το τάιμ άουτ θεωρώ πως ήταν καλή. Είχαμε δύο ευκαιρίες για τρίποντο, αλλά όλα μπορούν να συμβούν όταν πας σε ένα σουτ και πρόκειται για μία απόφαση. Από τη μία θέλω να τους δώσω συγχαρητήρια για τον τρόπο που χειρίστηκαν το παιχνίδι στο δεύτερο ημίχρονο και από την άλλη είμαι εκνευρισμένος με κάποια μεμονωμένα πράγματα που πρέπει να διορθώσουμε γιατί είναι κρίμα να μην κερδίζουμε κάποια παιχνίδια σαν αυτό. Οι βολές είναι ένα θέμα καθαρά προσωπικό. Είναι και θέμα προπόνησης, αλλά δε θέλω να το τονίζω γιατί είναι ψυχολογικό.

Ο Τζέικ Κοέν από την πλευρά του δήλωσε: «Είναι απογοητευτικό. Ήμασταν πολύ κοντά αλλά δεν τα καταφέραμε. Κάναμε κάποια κρίσιμα λάθη, οι αντίπαλοί μας έβαλαν κάποια μεγάλα σουτ και δεν πήραμε το αποτέλεσμα που θέλαμε. Ήταν το πρώτο μας ευρωπαϊκό παιχνίδι έχουμε όμως χρόνο να βελτιωθούμε. Ήδη από αύριο πρέπει να παρουσιαστούμε καλύτεροι».

Αναφερόμενος στο άστοχο τρίποντο στα 15’’ πριν από το τέλος, τόνισε: «Ήταν καλή πάσα, ήμουν ελεύθερος, αλλά δεν μπήκε. Αν με ρωτούσες αμέσως μόλις σούταρα, θα σου έλεγα μπαίνει. Ήμουν σίγουρος. Αλλά έτσι πάει. Μακάρι να μου δοθεί μια ανάλογη ευκαιρία στο μέλλον και είμαι σίγουρος ότι θα ευστοχήσω. Το να μένουμε απλά κοντά στο σκορ και να χάνουμε στο τέλος δε μας αρκεί. Θέλουμε να κερδίζουμε αυτά τα παιχνίδια. Δεν πιστεύω πως είναι κανένας χαρούμενος που χάσαμε με τρεις πόντους. Αν είχαμε κερδίσει, ναι, τότε θα ήμασταν χαρούμενοι».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x