Euroleague

Αποθέωσαν τον Σφαιρόπουλο οι Χάντερ και Άβντιγια (video)

Το εγκώμιο του Γιάννη Σφαιρόπουλου έπλεξαν οι δύο παίκτες της Μακάμπι Τελ Αβίβ, Οθέλο Χάντερ και Ντένι Άβντιγια.

Το «focus» στον Γιάννη Σφαιρόπουλο έκανε η Ευρωλίγκα.

Στο βίντεο της διοργάνωσης ο προπονητής της Μακάμπι Τελ Αβίβ μίλησε για τη νοοτροπία που θέλει να περάσει ο Έλληνας κόουτς στην ομάδα, ενώ στη συνέχεια τον αποθέωσαν οι Οθέλο Χάντερ και Ντένι Άβντιγια.

«Το πιο σημαντικό για μένα ήταν πως πέρυσι όταν ανέλαβα η ομάδα ήταν από τις τελευταίες της βαθμολογίας, καταφέραμε να μείνουμε στο παιχνίδι των playoffs μέχρι το τελευταίο μας παιχνίδι. Αυτό ήταν σημαντικό για τους παίκτες και το κλαμπ, που παραμείναμε ανταγωνιστικοί μέχρι το τέλος. Πιστεύουμε στον χαρακτήρα και τη νοοτροπία και θέλουμε να δημιουργήσουμε μία συμπαγής ομάδας, που όλοι θα παίζουν για όλους και όλοι θα ακολουθούν το πλάνο», δήλωσε αρχικά ο Έλληνας κόουτς και συνέχισε:

«Προσπαθώ να βάλω κάποιες αμυντικές και επιθετικές αρχές στο παιχνίδι μας και αυτό νομίζω ότι επίδρασε θετικά. Παίζαμε καλύτερα και πήραμε νίκες. Το μεγαλύτερο κίνητρο για μένα είναι ο εαυτός μου, καθώς προσπαθώ να βελτιώνομαι και να μαθαίνω κάθε μέρα. Θέλω να μεταφέρω στους παίκτες μου το πνεύμα του νικητή. Για να πάρεις νίκες και να κερδίζεις τρόπαια, θα πρέπει να παλεύεις καθημερινά. Αυτή είναι η νοοτροπία νικητή που θέλω να έχουν οι παίκτες μου».

Από την πλευρά του, ο Οθέλο Χάντερ είπε για τον Γιάννη Σφαιρόπουλο: «Είχαμε συνεργαστεί με τον κόουτς για δύο χρόνια στον Ολυμπιακό. Έχουμε μία κοντινή σχέση με τα πάνω και τα κάτω της. Τον σέβομαι απόλυτα ως προπονητή και ως άτομο».

Τέλος, ο Ντένι Άβντιγια ανέφερε: «Ο κόουτς έχει μεγάλη γνώση πάνω στο παιχνίδι. Νοιάζεται και φροντίζει όλους τους παίκτες και κάνει πολύ καλή δουλειά. Νομίζω ότι το μέλλον της Μακάμπι μαζί του θα είναι λαμπρό».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x