Euroleague

Αταμάν: «Παρατήσαμε ματς ύστερα από τρία χρόνια»

Απογοητευμένος με την ήττα της Εφές από την Μπασκόνια ήταν ο Εργκίν Αταμάν, ο οποίος όμως παραδέχθηκε την ανωτερότητα των Βάσκων.

Απόλυτα δίκαιη ήταν η νίκη (77-59) της Μπασκόνια επί της Αναντολού Εφές, όπως παραδέχθηκε ο Εργκίν Αταμάν.

Από ‘κει και πέρα, ο Τούρκος κόουτς τόνισε πως η ομάδα του παράτησε ματς για πρώτη φορά ύστερα από τρία χρόνια, αλλά έτσι αποδέχθηκε την κυριαρχία των Βάσκων.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Εργκίν Αταμάν:

«Δώσαμε 10 επιθετικά ριμπάουντ στο πρώτο ημίχρονο και δεχθήκαμε τους αντίστοιχους πόντους. Οι παίκτες που επέστρεψαν από τραυματισμούς, δεν μπορούσαν να βρουν ρυθμό. Προσπαθήσαμε στο δεύτερο μέρος, αλλά η Μπασκόνια έπαιζε πολύ καλά και δεν μπορούσαμε να την φτάσουμε. Αυτά τα αποτελέσματα μπορεί να έρθουν για κάθε ομάδα. Ο Σέιν Λάρκιν ήταν κουρασμένος, αφού ήταν το πέμπτο του παιχνίδι σε δέκα ημέρες.

Παρατήσαμε ματς για πρώτη φορά ύστερα από τρία χρόνια. Το παραδέχομαι αυτό. Οι παίκτες δεν είναι ρομπότ. Καμιά φορά έχεις το δικαίωμα να το κάνεις αυτό. Μπαίνουμε σε μία δύσκολη περίοδο με το πρόγραμμα, αλλά έτσι είναι η Ευρωλίγκα. Έτσι, είναι και το ΝΒΑ. Αυτή τη φορά δεν θα υπάρξει τιμωρία με προπόνηση
».

Μάλιστα, σε ένα από τα τελευταία τάιμ άουτ του παιχνιδιού, όπου η διαφορά ήταν κοντά στους 20 πόντους, ο Εργκίν Αταμάν δεν έδωσε κάποια οδηγία στους παίκτες του, μένοντας στην καρέκλα του στο πλάι.

Δείτε το βίντεο:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x