Ευρώπη

Αταμάν: «Θα δούμε εάν θα παίξει με τον Ολυμπιακό ο Λάρκιν»

Τα αποτελέσματα των εξετάσεων του Σέιν Λάρκιν θα περιμένει ο Εργκίν Αταμάν, ώστε να γνωρίζει εάν θα τον έχει στη διάθεσή του κόντρα στον Ολυμπιακό.

Ανοικτό άφησε το ενδεχόμενο συμμετοχής του Σέιν Λάρκιν στο ματς με τον Ολυμπιακό ο Εργκίν Αταμάν.

Σε δηλώσεις του μετά τη νίκη επί της Μπεσίκτας για το πρωτάθλημα, ο έμπειρος κόουτς τόνισε πως θα περιμένει τα αποτελέσματα των εξετάσεων του Αμερικανού, ο οποίος επέστρεψε τη Δευτέρα (26/10) στην Τουρκία, προκειμένου να δει εάν θα τον έχει στη διάθεσή του απέναντι στους «ερυθρόλευκους».

Αναφορικά με το παιχνίδι, ο Αταμάν ανέφερε πως η ομάδα του έχει διάφορα προβλήματα και δεν παίζει τόσο καλά.

«Έχουμε προβλήματα και δεν μπορούμε να παίξουμε καλά. Ο Λάρκιν ήρθε σήμερα το απόγευμα στην Τουρκία (σ.σ. 26/10). Την επόμενη ημέρα θα περάσει από τις ιατρικές εξετάσεις. Εάν είναι έτοιμος να παίξει, θα είναι στο εκτός έδρας με τον Ολυμπιακό. Τον χρειαζόμαστε. Ο Μπαλμπάι είναι τραυματίας, ο Γκετσίμ είναι τραυματίας. Ο Σανλί και εκείνος έχει πρόβλημα… Ο Σίμον είναι τραυματίας και ο Άντερσον επίσης. Έτσι, δεν μπορούμε να έχουμε το ρόστερ που θέλουμε. Δεν είμαι ικανοποιημένος από το παιχνίδι που κάναμε», ήταν τα λόγια του Τούρκου προπονητή μετά τη νίκη επί της Μπεσίκτας.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x