Ελλάδα

Άτσο Πέτροβιτς: «Ο Ντράζεν ήταν πολύ πιθανό να πήγαινε στον Παναθηναϊκό»

Ο Άτσο Πέτροβιτς μίλησε για τον αδικοχαμένο αδερφό του και επιβεβαίωσε πως ήταν κοντά στον Παναθηναϊκό.

Σαν σήμερα πριν από 27 χρόνια έφυγε από τη ζωή σε τροχαίο δυστύχημα ο Ντράζεν Πέτροβιτς. Οι φήμες ήθελαν τον θρύλο του κροατικού μπάσκετ να ήταν έτοιμος να υπογράψει στον Παναθηναϊκό. Ο αδερφός του, Άτσο, επιβεβαίωσε μιλώντας στην κροατική Vecernji πως ο εκλιπών ήταν κοντά στους «πράσινους».

«Εκείνη τη σεζόν ήταν απογοητευμένος γιατί παρότι είχε αριθμούς για να παίξει στο All Star Game, δεν τον επέλεξαν. Είχε την ικανοποίηση ότι ήταν στην τρίτη καλύτερη πεντάδα του ΝΒΑ, κάτι που σήμαινε πως μπροστά του στη θέση του ήταν μόνο ο Μάικλ Τζόρνταν και ο Ρέτζι Μίλερ. Υπήρχε μεγάλη πιθανότητα να πήγαινε στον Παναθηναϊκό, όπου έπαιζε ο Βράνκοβιτς και ήταν προπονητής ο Παβλίτσεβιτς. Μέχρι τότε είχε μικρά συμβόλαια, ακόμη και στη Ρεάλ έπαιρνε 330 χιλιάδες δολάρια. Οπότε έχω την εντύπωση ότι η επιλογή του θα ήταν η πιο συμφέρουσα οικονομικά. Ήταν 20 ετών και ήταν η πρώτη φορά που θα έκανε ένα μεγάλο συμβόλαιο. Μετά το δυστύχημα, βρήκα σε ένα πορτοφόλι του Ντράζεν ένα χαρτί με τα ονόματα τεσσάρων ομάδων: των Νικς, των Ρόκετς, των Νετς και του Παναθηναϊκού», τόνισε ο Κροάτης τεχνικός.

«Βλέποντας πώς ζούσε και ότι προερχόταν από την καλύτερη σεζόν της καριέρας του, είμαι σίγουρος πως τα καλύτερα χρόνια του ήταν μπροστά του. Δυστυχώς δεν μάθαμε ποτέ πού θα μπορούσε να φτάσει», πρόσθεσε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x