Ελλάδα

Αυγενάκης: «Σας διαβεβαιώσω πως θα γίνει ό,τι είναι δυνατόν για να λάβετε τα λεφτά από την ΕΡΤ»

Το καλύτερο δυνατό θα κάνει από την πλευρά του ο υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, προκειμένου η ΕΡΤ να συνεχίσει να έχει τα τηλεοπτικά δικαιώματα της Α1.

Τις απαραίτητες διαβεβαιώσεις ότι θα κάνει ό,τι μπορεί ώστε η ΕΡΤ θα συνεχίσει να χρηματοδοτεί το ελληνικό πρωτάθλημα, έδωσε ο υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, στην ομιλία του στο πλαίσιο της κλήρωσης της Α1.

Αναλυτικά ο χαιρετισμός του υφυπουργού Αθλητισμού:

«Κύριε πρόεδρε, κυρίες και κύριοι, αγαπητοί συνάδελφοι,

Είναι μεγάλη μου χαρά που είμαι σήμερα εδώ, δίπλα στους ανθρώπους που χρηματοδοτούν, ρισκάρουν, και προσφέρουν όσα περισσότερα μπορούν για το όμορφο αυτό άθλημα. Ξεκινήσαμε μόλις σήμερα μια δουλειά συνετή, οργανωμένη και βρισκόμαστε, πλέον, σε μια θέση ευθύνης.

Βάλαμε τα θεμέλια για να πάμε το ελληνικό μπάσκετ μπροστά και πιο ψηλά. Σ' αυτή τη βάση θα δουλέψουμε όλοι, γιατί μας ενδιαφέρει ο ελληνικός αθλητισμός εν γένει και το μπάσκετ.

Υπάρχει εξέλιξη για τα χρήματα της ΕΡΤ και το πλαίσιο χρηματοδότησης του νέου πρωταθλήματος. Από τη δικιά μου την πλευρά θα σας διαβεβαιώσω πως θα γίνει ό,τι είναι δυνατόν προκειμένου να συνεχίσετε τη δουλειά σας με τον προγραμματισμό που έχετε κάνει και να λάβετε κανονικά, έστω και με κάποιες μικρές αλλαγές, τα λεφτά από τη Δημόσια Τηλεόραση.

Τις επόμενες μέρες θα πούμε περισσότερα. Καλή επιτυχία σε όλους. Κάποιος θα βγει πρώτος, κάποιος δεύτερος, όμως αυτό που μετράει περισσότερο είναι να έχουμε ένα πρωτάθλημα χωρίς βία και με πολύ περισσότερες οικογένειες στα ελληνικά γήπεδα
».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x