Ευρώπη

Βατούτιν: «Δυστυχώς επιβεβαιώνω ότι ο Χάινς φεύγει από την ΤΣΣΚΑ»

Την αποχώρηση του Κάιλ Χάινς από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, έπειτα από επτά χρόνια, επιβεβαίωσε ο πρόεδρος της ομάδας, Αντρέι Βατούτιν.

Παρελθόν αποτελεί και επίσημα από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας ο Κάιλ Χάινς, όπως επιβεβαίωσε ο Αντρέι Βατούτιν.

Ο πρόεδρος της «ομάδας του στρατού» δήλωσε στον Τύπο της Ρωσίας πως ο Αμερικανός φόργουορντ/σέντερ ενημέρωσε για την επιθυμία του να αποχωρήσει από την ομάδα, έπειτα από επτά χρόνια παρουσίας, με το αίτημά του να γίνεται αποδεκτό και σεβαστό.

Αναλυτικά η δήλωση του Αντρέι Βατούτιν στο «Sport Express»:

«Πρέπει να πω με μεγάλη λύπη μου πως η είδηση για την αποχώρηση του Κάιλ Χάινς είναι αληθινή. Το πρωί, ο Κάιλ κάλεσε εμένα, τον προπονητή και πολλούς από τους συμπαίκτες του και τους ενημέρωσε πως επιθυμούσε μία νέα πρόκληση στην καριέρα του και πως θα ήθελε να αποχωρήσει από την ΤΣΣΚΑ, έπειτα από επτά επιτυχημένα χρόνια.

Το συμβόλαιό του ίσχυε μέχρι το επόμενο καλοκαίρι, αλλά υπήρχε η οψιόν αποδέσμευσης για το φετινό. Σίγουρα και είναι δύσκολο να αντιμετωπίσεις μία τέτοια είδηση, ενώ νωρίτερα είχαμε προσπαθήσει να τον ανανεώσουμε, αλλά η απόφαση του παίκτη δεν άλλαζε.

Σεβόμαστε και κατανοούμε την επιθυμία του παίκτη, ο οποίος έδωσε τόσα πολλά στην ΤΣΣΚΑ, κατάφερε πολλά πράγματα και έγινε φίλος μας. Ευχόμαστε σε εκείνον και την οικογένειά του υγεία και επιτυχία, όπου πάει. Αυτή την στιγμή, βρισκόμαστε σε συζητήσεις με τον ατζέντη του για να ολοκληρώσουμε την αποδέσμευση και να την ανακοινώσουμε
».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x