Euroleague

Βατούτιν: «Πιθανώς σε άλλη χώρα οι αγώνες με Παναθηναϊκό και Αρμάνι»

Η φυσική έδρα της ΤΣΣΚΑ δεν θα είναι διαθέσιμη και ο πρόεδρος της ρωσικής ομάδας αναζητεί εναλλακτικές λύσεις.

Ο Αντρέι Βατούτιν αποκάλυψε πως η ΤΣΣΚΑ Μόσχας εξετάζει ως λύση ακόμη και το εξωτερικό για την έδρα των αναμετρήσεων με την Αρμάνι Μιλάνο και τον Παναθηναϊκό στις 26 Δεκεμβρίου και 3 Ιανουαρίου αντίστοιχα. Η φυσική έδρα της ΤΣΣΚΑ, αλλά και η εναλλακτική της (Megasport και USK CSKA) δεν είναι διαθέσιμες για τις συγκεκριμένες ημερομηνίες λόγω διεξαγωγής κάποιων event.

«Δεν έχουμε αποφασίσει ακόμα για το πού θα διεξαχθούν τα παιχνίδια της Ευρωλίγκας με το Μιλάνο και τον Παναθηναϊκό, αφού η Megasport, όπως και η USK CSKA η οποία δεν μας ανήκει επισήμως δεν θα είναι διαθέσιμες για τις ημερομηνίες αυτές. Τον Ιούνιο, ενημερώσαμε την Ευρωλίγκα ότι αν σε αυτές τις ημερομηνίες θα έχουμε εντός έδρας αγώνες, τότε θα έχουμε πρόβλημα με το γήπεδο, αλλά το πρόγραμμα φτιάχτηκε λαμβάνοντας υπόψη τα συμφέροντα και των 18 ομάδων.

Στη Μόσχα στις ημερομηνίες αυτές δεν υπάρχουν ελεύθεροι χώροι που να πληρούν τις απαιτήσεις της Ευρωλίγκας, επομένως αναγκαζόμαστε να αναζητήσουμε κάποια λύση έξω από την πρωτεύουσα και εξετάζουμε επιλογές τόσο στη Ρωσία όσο και στο εξωτερικό, επομένως με μεγάλη χαρά θα δεχτούμε προτάσεις από άλλες πόλεις.

Το βασικό κριτήριο της Ευρωλίγκα είναι μια αρένα με χωρητικότητα τουλάχιστον 7.000 θέσεων και θα προσπαθήσουμε να βρούμε λύση εντός της ευρωπαϊκής ηπείρου, αλλά εξετάζουμε κάθε επιλογή, η οποία θα πρέπει να εγκριθεί από την Ευρωλίγκα
» τόνισε ο πρόεδρος της ρωσικής ομάδας.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x