Ευρώπη

Βατούτιν: «Το μπάτζετ μας θα είναι μειωμένο 25-30%»

Κι όμως, ο πρόεδρος της ΤΣΣΚΑ, Αντρέι Βατούτιν, προανήγγειλε μείωση του μπάτζετ της ΤΣΣΚΑ.

Μπορεί η ΤΣΣΚΑ να έκανε μεγάλα deal ανανεώνοντας με τον Μάικ Τζέιμς και αποκτώντας παίκτες όπως οι Νίκολα Μιλουτίνοφ και Τορνίκε Σενγκέλια, ωστόσο ο πρόεδρος του κλαμπ, Αντρέι Βατούτιν, μίλησε για μεγάλη μείωση του μπάτζετ.

«Η διοίκηση έκανε μεγάλη προσπάθεια για να διατηρήσει μια ομαλή λειτουργία. Ναι, πήραμε δύο σταρ με μεγάλο συμβόλαιο, αλλά την ίδια στιγμή είδαμε παίκτες με μεγάλα συμβόλαια, όπως ο Χάινς, ο Βοροντσέβιτς, ο Κουφός και ο Μπέικερ να αποχωρούν από την ομάδα», τόνισε και πρόσθεσε:

«Το μπάτζετ δεν έχει αυξηθεί. Ήταν σημαντικό αυτό, γιατί υπάρχει η απόφαση να μειωθεί. Όπως ξέρετε, η Aeroloft αποχώρησε και η εταιρία Nornickel που έχει στην κατοχή της την ΤΣΣΚΑ Μόσχας βρέθηκε σε δύσκολη κατάσταση, οπότε μείωσε τα έξοδα. Με βάση την κατάσταση που βιώνουμε και τους περιορισμούς που θα έχουμε στην πώληση των εισιτηρίων προβλέπουμε ότι το μπάτζετ της νέας σεζόν θα είναι μειωμένο 25-30%».

Τέλος, σχολίασε και τις κυβερνητικές δηλώσεις από τη Γεωργία κατά του Σενγκέλια για τη μεταγραφή του σε μια ρωσική ομάδα. «Στην αρχή δεν το πήρα σοβαρά. Έχω πολλούς φίλους στη Γεωργία. Ένιωσα, λοιπόν, έκπληξη όταν ενημερώθηκα τη δήλωση του Προέδρου της χώρας και το γεγονός ότι μίλησε αρνητικά για την απόφαση ενός επαγγελματία παίκτη να επιλέξει την επόμενη ομάδα του. Εμείς δεν θέλουμε να μπλέξουμε σε πολιτικά ζητήματα. Μας ενδιαφέρει να ασχοληθούμε με το μπάσκετ και να κερδίσουμε τίτλους. Προσωπικά, σέβομαι τη Γεωργία και την ιστορία της».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x