Ο εκ των αρχηγών του Ηρακλή, Δημήτρης Βεργίνης, έδωσε σύνθημα πρόκρισης στη Media Day της ομάδας εν όψει της συμμετοχής στα προκριματικά του Basketball Champions League.

«Κατ' αρχας να ευχηθούμε να έχουμε μια καλή χρονιά και σε όλον τον κόσμο, με υγεία. Ζούμε μια περίεργη χρονιά, με όλα αυτά που γίνονται με τον κορονοιό και πρέπει να είμαστε προσεκτικοί. Όσον αφορά στην ομάδα μας ξεκινήσαμε αρκετά νωρίς την προετοιμασία μας με στόχο να είμαστε έτοιμοι και παρά τα προβλήματα που είχαμε φυσιολογικά με τραυματισμούς πιστεύω ότι είμαστε έτοιμοι να ξεκινήσουμε θετικά τη χρονιά. Σίγουρα ο αγώνας στην Κύπρο έχει την ιδιαιτερότητα ότι παίζουμε στην έδρα του αντιπάλου μας, θα θέλαμε κι εμείς να παίξουμε στην έδρα μας, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι δε θα είμαστε έτοιμοι», τόνισε και πρόσθεσε:

«Θέλουμε να κερδίσουμε και να πάμε στο επόμενο παιχνίδι για να πάρουμε την πρόκριση. Δε θέλω τον τίτλο του φαβορί.Έχουμε πολύ καλό προπονητικό επιτελείο, ο κόουτς είναι ένας πολύ καλός προπονητής, έχει δώσει τα δείγματά του στην Α1 και θεωρώ ότι έχει κάνει πολύ καλές επιλογές για την ομάδα μας. Έχουμε πολύ καλό κλίμα στην ομάδα, το θέμα είναι να δημιουργήσουμε και μέσα στο παρκέ μια καλή χημεία, νομίζω το έχουμε καταφέρει σε μεγάλο βαθμό και είμαστε έτοιμοι να πάμε να κερδίσουμε το παιχνίδι».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του ΣΠΟΡ FM στο youtube