Ελλάδα

Βεργίνης: «Θα παλέψουμε μέχρι τέλους για να μείνουμε στην κατηγορία»

Ο Δημήτρης Βεργίνης τόνισε ότι η νίκη αποτελεί μονόδρομο για τον Πανιώνιο κόντρα στο Λαύριο, αλλά και πως οι «κυανέρυθροι» θα κάνουν τα πάντα για να παραμείνουν στην κατηγορία.

Σύνθημα για νίκη του Πανιωνίου επί του Λαυρίου (07/03, 15:30), τονίζοντας ότι δεν υπάρχουν περιθώρια για νέα βαθμολογική απώλεια, αλλά και για παραμονή στην κατηγορία έδωσε ο Δημήτρης Βεργίνης μέσω του blog του στον ΕΣΑΚΕ.

Αναλυτικά το blog του

Θα παλέψουμε μέχρι τέλους

Καλησπέρα σε όλους...

Τη προηγούμενη αγωνιστική κόντρα στην ΑEK ίσως λίγοι ήταν αυτοί, που περίμεναν πως θα φτάναμε να διεκδικήσουμε τη νίκη μέχρι το τελευταίο σουτ.

Παίζαμε με μια ανώτερη ομάδα και είχαμε να διαχειριστούμε και τα προβλήματα τραυματισμών που προέκυψαν τελευταία, αλλά κι αυτά των απουσιών. Τελικά, η ομάδα έβγαλε εγωισμό και ψυχή και νομίζω ότι έτσι όπως διαμορφώθηκε το παιχνίδι αξίζαμε τη νίκη, την οποία χάσαμε στην παράταση.

Αύριο (Σάββατο 6/3) αντιμετωπίζουμε το Λαύριο εκτός έδρας. Μια ομάδα που έχει κάνει μια πολύ καλή πορεία μέχρι τώρα. Έχει νέους παίκτες με ταλέντο που παίζουν ένα γρήγορο κι επιθετικό μπάσκετ. Στο χρονικό σημείο που έχουμε φτάσει δεν υπάρχουν πολλά λόγια να πούμε. Κάθε παιχνίδι για μας, είτε παίζουμε εκτός ή εντός έδρας, είναι πολύ καθοριστικό.

Κι όσοι είμαστε στην ομάδα θα παλέψουμε μέχρι το τέλος για να μείνει ο Ιστορικός στη κατηγορία.

Εις το Επανιδείν

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x