Euroleague

Βεζένκοφ: «Το 100% για να έχουμε τύχη»

Το… κάτι παραπάνω για να έχει τύχη να διεκδικήσει τις πιθανότητες του θα πρέπει να κάνει ο Ολυμπιακός στο ματς με την ΤΣΣΚΑ, σύμφωνα με τον Σάσα Βεζένκοφ.

Για τα αγωνιστικά «κλειδιά» που θα πρέπει να χρησιμοποιήσει ο Ολυμπιακός στο αυριανό παιχνίδι με την ΤΣΣΚΑ στην Μόσχα, μίλησε ο Σάσα Βεζένκοφ, λίγο πριν την αναχώρηση της αποστολής με πτήση τσάρτερ για την Ρωσία.

«Πρέπει να παίξουμε πολύ καλή άμυνα, να είμαστε σκληροί, να ελέγξουμε ρυθμό και ριμπάουντ και να βγάλουμε ενέργεια και πάθος», τόνισε μεταξύ άλλων ο 25χρονος φόργουορντ.

Αναλυτικά, ο Σάσα Βεζένκοφ, μίλησε για:

-το αν έχει βρει ρυθμό η ομάδα μετά την έξαρση του κορωνοϊού:

«Σίγουρα είναι πολύ πιο ευχάριστο και πολύ πιο καλό για την ομάδα να κάνουμε όλοι μαζί προπόνηση. Είμαστε πλέον σχεδόν όλοι, οπότε κάνουμε προπόνηση και προσπαθούμε να ανακτήσουμε το χαμένο έδαφος. Είμαστε έτοιμοι για τον αγώνα με την ΤΣΣΚΑ. Είναι μία πάρα πολύ καλή ομάδα και πρέπει να δώσουμε το 100% για να έχουμε τύχη να κερδίσουμε».

-την πρωτοβουλία του Ολυμπιακού με τα φιλικά φιλανθρωπικού χαρακτήρα:

«Σίγουρα είναι μία πάρα πολύ ωραία πρωτοβουλία της ομάδας, μαζί με τις δωρεές που κάνει για το παιχνίδι που έγινε. Είναι πολύ ωραίο που θα συνεχιστεί αυτό, όποτε μας το επιτρέπουν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις και τα πρωτόκολλα. Πραγματικά είναι κάτι πολύ ευχάριστο, και εμείς αγωνιζόμαστε και παράλληλα προσφέρουμε στην κοινωνία».

-το παιχνίδι με την ΤΣΣΚΑ:

«Είναι σίγουρα ένα πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Είναι μία ομάδα που βρίσκεται στα υψηλά στρώματα της βαθμολογίας, με πολύ ταλαντούχους παίκτες. Οπότε πρέπει να κάνουμε πάρα πολλά πράγματα καλά για να διεκδικήσουμε τις όποιες πιθανότητες νίκης έχουμε».

-τα «κλειδιά» της αναμέτρησης:

«Πρέπει να παίξουμε πολύ καλή άμυνα, να είμαστε σκληροί, να ελέγξουμε ρυθμό και ριμπάουντ και να βγάλουμε ενέργεια και πάθος».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x