Με τον Κώστα Παπάζογλου θα συνεργαστεί στον πάγκο του ΠΑΟΚ ο Κώστας Φλεβαράκης. Ο μόνιμος βοηθός του τεχνικού του «Δικεφάλου» τον ακολούθησε ξανά και στο «Παλατάκι», όπως ανακοίνωσε και επίσημα η «ασπρόμαυρη» ΚΑΕ.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

«Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει ότι ο Κώστας Παπάζογλου είναι και πάλι από σήμερα μέλος του τεχνικού επιτελείου του ΠΑΟΚ. Ο επί χρόνια άμεσος συνεργάτης του Κώστα Φλεβαράκη, επιστρέφει στην ομάδα μας μετά από 11 χρόνια.

Ο Κώστας Παπάζογλου γεννήθηκε στις 18 Μαρτίου 1984 στη Θεσσαλονίκη. Είναι πτυχιούχος του Τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου της Θεσσαλονίκης.

Ξεκίνησε την προπονητική του καριέρα μόλις στα 22 του χρόνια και έχει διατελέσει άμεσος συνεργάτης του Κώστα Φλεβαράκη στην Α1 κατηγορία σε Μακεδονικό, ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, Ηλυσιακό, Τρίκαλα, Κολοσσό και στο εξωτερικό σε εθνική Σουηδίας, Polpak, Braunschweig και Astana. Με την Astana πήρε το χάλκινο μετάλλιο, κατακτώντας την τρίτη θέση στο FIBA Asia Champions Cup τον Οκτώβριο του 2017 στην Κίνα.

Το 2015 με απόφαση του τότε GM της ομάδας των Τρικάλων, Ευθύμη Ρεντζιά, αναβαθμίστηκε σε πρώτος προπονητής (μετά την απόφαση του κ. Φλεβαράκη να αποδεχτεί τη πρόταση της πολωνικής Kozalin) και σε ηλικία μόλις 31 ετών έγινε o τρίτος νεότερος στην ιστορία του πρωταθλήματος. Το καλοκαίρι του 2017 έγινε ο πρώτος Ευρωπαίος προπονητής που ανέλαβε ομάδα στο φημισμένο TBT Tournament στην Αμερική, αφού ανέλαβε τα "ηνία" της ομάδας Mid American Unity.

Ο Κώστας Παπάζογλου, με την ευκαιρία της επιστροφής του στον ΠΑΟΚ και της συμμετοχής του στο τεχνικό επιτελείο της ομάδας, δήλωσε: «Είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι μετά από 11 χρόνια και πάλι στην ομάδα που μεγάλωσα. Είναι προφανές ότι δεν υπάρχει χρόνος για λόγια.

Ο ΠΑΟΚ είναι πάνω από όλους και από όλα. Γνωρίζουμε ότι θα είναι μια εξαιρετικά δύσκολη χρονιά και η στήριξη όλης της οικογένειας του ΠΑΟΚ είναι επιβεβλημένη για να βγει το τμήμα από την κατάσταση που βρίσκεται. Όλοι μαζί είναι σίγουρο ότι θα τα καταφέρουμε».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του ΣΠΟΡ FM στο youtube
TAGS: Π.Α.Ο.Κ.