Ελλάδα

Δάκρυσε ο Λιμνιάτης: «Θα κοιμάμαι ήσυχος τα βράδια»

Ο Γιώργος Λιμνιάτης μίλησε συγκινημένος μετά την τελευταία του παρουσία στον πάγκο της ΑΕΚ.

Ένα συγκινημένος Γιώργος Λιμνιάτης δήλωσε περήφανος για την προσπάθεια της ΑΕΚ απέναντι στον Προμηθέα παρά την ήττα, τόνισε πως ήθελε τη νίκη για να την αφιερώσει στον Ηλία Παπαθεοδώρου και αναφέρθηκε στην απόφασή του να μη δεχτεί τη δουλειά του πρώτου προπονητή.

«Τα παιχνίδια που κρίνονται στα τελευταία σουτ κρίνονται από παίκτες με προσωπικότητα. Έχουμε κι εμείς τέτοιους. Το αποτέλεσμα είναι άδικο για την εικόνα που είχαμε. Κυριαρχήσαμε για 40 λεπτά και εμείς οδηγούσαμε το παιχνίδι. Εμείς είμαστε πολύ περήφανοι για τους παίκτες μας, γιατί περνάμε ένα πολύ δύσκολο διάστημα. Θα ήθελα πολύ να κερδίσουμε για να αφιερώσω τη νίκη στον Ηλία, γιατί η εικόνα που έδειξε η ομάδα είναι δικό του έργο. Είμαι πεπεισμένος πως ξημερώνει μια καλύτερη μέρα, γιατί έχουμε παίκτες με ποιότητα, με προσωπικότητα και θέλω να πιστεύω πως τα πράγματα για την ΑΕΚ θα πάνε όπως της αξίζει. Γιατί η κατάσταση αυτή δεν της αξίζει, συνέβησαν πολλά», τόνισε αρχικά.

«Θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση, τους παίκτες… Μερικά πράγματα είναι πιο σημαντικά από τις καριέρες. Παρόλο που ο Ηλίας μού είπε να πάρω αυτή τη δουλειά έμαθα από μικρό παιδί τις συνεργασίες και την αλληλεγγύη. Αν μια ομάδα είναι να πάει κάπου θα πάει μαζί και θα φύγει μαζί. Μπορεί να μην έχω ποτέ την ευκαιρία να κοουτσάρω μια ομάδα σαν την ΑΕΚ με αυτούς τους παίκτες, αλλά θα κοιμάμαι τα βράδια. Νομίζω πως ήταν δύσκολη απόφαση, αλλά την πήρα πολύ εύκολα. Δύσκολη απόφαση είναι να είσαι προπονητής στους 14χρονους και να κόβεις 14χρονος και 17χρονους πριν από ένα τουρνουά. Θέλω να ευχαριστήσω και τον ανώνυμο κόσμο που μου είπε ένα μπράβο για την απόφασή μου», πρόσθεσε.

«Όπως ο Τζεράι Γκραντ πήρε τις προσπάθειες, έτσι πήρε ο Λάνγκφορντ. Το σουτ του Αγραβάνη ήταν πολύ σημαντικό, όπως και η βολή του Μορέιρα. Σίγουρα έχω κάνει κι εγώ λάθη. Το στοίχημά μας ήταν να δείξουμε μια εικόνα που αξίζει στους παίκτες. Η συντριπτική πλειοψηφία του κόσμου νόμιζε πως θα γονατίσουμε, αλλά επιβληθήκαμε. Χάσαμε σε ένα σουτ. Έτσι είναι το μπάσκετ», κατέληξε.



Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x