Ευρώπη

Δέδας από του… χρόνου στην Χολόν

Θέμα με τον Στέφανο Δέδα προέκυψε στην Χάποελ Χολόν, καθώς ο έλληνας τεχνικός αρνήθηκε να μπει σε νέα καραντίνα δεκατεσσάρων ημερών και δεν θα προπονήσει στην τελική φάση του πρωταθλήματος.

Το πρωτάθλημα μπάσκετ του Ισραήλ θα επανεκκινήσει στις 20 Ιουνίου και οι ομάδες έχουν μπει ήδη σε ρυθμό προπονήσεων για το τζάμπολ.

Όπως και σε όλες τις χώρες, για τους αθλητές και τους προπονητές που επιστρέφουν από τις πατρίδες τους που είχαν αναχωρήσει λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού, σύμφωνα με το υγειονομικό πρωτόκολλο παραμένουν σε καραντίνα δεκατεσσάρων ημερών. Παρόλα αυτά, αρκετοί είναι αυτοί που αντιδρούν, καθώς έχουν περάσει ήδη από αυτή τη διαδικασία και τώρα χρειάζεται να το κάνουν για δεύτερη φορά.

Ένας εξ’ αυτών, είναι ο προπονητής της Χάποελ Χολόν, Στέφανος Δέδας, ο οποίος αρνήθηκε να μπει στην καραντίνα και έτσι, δεν θα κάτσει στον πάγκο της ομάδας για τα υπόλοιπα παιχνίδια. Η Χάποελ, θα πορευτεί μέχρι το τέλος της σεζόν με τον βοηθό του, όμως η απόφαση να παραμείνει στην ομάδα και του χρόνου δεν αλλάζει. Ο κόουτς Δέδας θα μείνει στο Ισραήλ, θα δίνει συμβουλές από απόσταση στους παίκτες και στους συνεργάτες του και θα αρχίσει να σχεδιάζει τη νέα σεζόν, όπου θα κάθεται κανονικά στον πάγκο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x