Ευρώπη

Δεν μπορούν να πάνε στο Ισραήλ οι Έλληνες προπονητές!

Μεγάλο πρόβλημα έχει προκύψει με τους Γιάννη Καστρίτη, Στέφανο Δέδα και Βασίλη Γεραγωτέλλη, καθώς δεν μπορούν να μεταβούν από την Ελλάδα στο Ισραήλ για να ενσωματωθούν στις ομάδες τους!

Σύμφωνα με την απόφαση της λίγκας του Ισραήλ, για την επανέναρξη του φετινού πρωταθλήματος, η 1η Ιουνίου ορίστηκε ως η ημέρα που θα ξεκινήσουν οι ομάδες τις προπονήσεις τους, ώστε να είναι όσο το δυνατόν πιο έτοιμες για το τζάμπολ, που είναι προγραμματισμένο για τις 21/6.

Ωστόσο, έχει προκύψει ένα σημαντικό ζήτημα για τρεις ομάδες, καθώς δεν μπορούν να έχουν σύντομα τους Έλληνες προπονητές τους, σύμφωνα με το «Walla»! Συγκεκριμένα, ο Γιάννης Καστρίτης της Χάποελ Τελ Αβίβ, ο Στέφανος Δέδας της Χάποελ Χολόν και ο Βασίλης Γεραγωτέλλης που είναι βοηθός του Γιάννη Σφαιρόπουλου στη Μακάμπι Τελ Αβίβ βρίσκονται στη χώρα μας και αυτή την στιγμή δεν μπορούν να μεταβούν στο Ισραήλ. Όσον αφορά τον κόουτς της «ομάδας του λαού» έμεινε καθ’ όλη τη διάρκεια στο Τελ Αβίβ.

Ο λόγος είναι πως τουλάχιστον για τις επόμενες δύο εβδομάδες δεν υπάρχουν πτήσεις που να συνδέουν τις δύο χώρες, λόγω των μέτρων για τον κορωνοϊό και έτσι η μετάβασή τους στο Ισραήλ, αναμένεται να μεταφερθεί για τα τέλη Μαΐου!

Στο μεταξύ, βάσει των οδηγιών από τις αρμόδιες αρχές όσοι εισέρχονται στο Ισραήλ από το εξωτερικό θα πρέπει να μείνουν σε 14μερη καραντίνα. Άρα, αυτό σημαίνει πως οι ομάδες θα βγάλουν το μεγαλύτερο μέρος της μίνι προετοιμασίας τους χωρίς τους προπονητές τους, οι οποίοι θα είναι -όπως φαίνεται- διαθέσιμοι για να ασκήσουν τα καθήκοντά τους λίγο πριν το… τζάμπολ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x