Ελλάδα

Εικόνες από την αναχώρηση του Ολυμπιακού για Μάλαγα (pics)

Για την Μάλαγα αναχώρησε νωρίς το πρωί της Τετάρτης (12/09) η αποστολή της ομάδας μπάσκετ του Ολυμπιακού.

Στην Ισπανία, ενόψει του φιλικού τουρνουά «Costa Del Sol» με αντιπάλους τις Μάλαγα και Ρεάλ Μαδρίτης θα βρίσκεται το επόμενο τριήμερο ο Ολυμπιακός. Η αποστολή, αναχώρησε νωρίς το πρωί με πτήση μέσω Κωνσταντινούπολης για την πόλη της Ανδαλουσίας, με το στοιχείο που κυριαρχούσε να είναι οι νεαροί σε ηλικία παίκτες και οι έξι βοηθητικοί.

Συγκεκριμένα, λόγω των απουσιών των επτά διεθνών (Πρίντεζη, Παπανικολάου, Μάντζαρη, Τίμα, Στρέλνιεκς, Μιλουτίνοφ, Βεζένκοφ), την παραμονή του Νάιτζελ Γουίλιαμς Γκος στην Αθήνα λόγω της ταλαιπωρίας που πέρασε με την γαστρεντερίτιδα, την ανετοιμότητα του Αγραβάνη και τον δανεισμό του Νίκου Αρσενόπουλου στο Ψυχικό, στο αεροπλάνο μπήκαν μόλις 13 παίκτες!

Πρόκειται για τους Σπανούλη, Τουπάν, Τολιόπουλο, ΛεΝτέι, Μπόγρη, Πουκουσέφσκι, Ζευγαρά που ανήκουν στον Ολυμπιακό, συν τους βοηθητικούς Χάρις, Λαμπρόπουλο, Στεφανίδη, Στυλιανού, Τσάπμαν και Μιλόσεβιτς.

Είναι δεδομένο πως ο Ντέιβιντ Μπλατ, δε θα μπορέσει να βγάλει σοβαρά συμπεράσματα ούτε να δοκιμάσει και πολλά πράγματα ενόψει της νέας σεζόν, στο αυριανό φιλικό με τη Μάλαγα και το μεθαυριανό με την Ρεάλ Μαδρίτης, που θα αρχίσουν στις 21:00 και θα μεταδοθούν μέσω internet στο http://www.101tv.es/directo.aspx.

inner

inner

inner

inner

inner

inner

inner

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x