Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο πανηγυρίζει την κατάκτηση του βραβείου του MVP της σεζόν για δεύτερη σερί χρονιά την στιγμή που ο Λεμπρόν Τζέιμς γκρινιάζει για το σύνολο των πόντων που συνέλεξε.

Ο «βασιλιάς» πήρε μόλις 16 ψήφους από το σύνολο των 101 και σε ένα τιτίβισμά του παραδέχθηκε τον εκνευρισμό του... Όχι για το βραβείο του Γιάννη αλλά για το γεγονός ότι αποτέλεσε επιλογή για λιγοστούς.

«Με νευρίασε, αυτή είναι η ειλικρινής μου απάντηση. Με νευρίασε γιατί από τις 101 ψήφους, πήρα 16. Αυτό με νευρίασε πιο πολύ απ' όλα. Δεν θα κάτσω εδώ να κλαίγομαι για την διαδικασία. Έχει αλλάξει μέσα στα χρόνια, το ξέρω αυτό. Έχει αλλάξει. Κάποιες φορές είναι ο καλύτερος παίκτης στην καλύτερη ομάδα, κάποιες φορές είναι εκείνος που είναι καλύτερος στα στατιστικά του, έχει αλλάξει μέσα στα χρόνια. Δεν ξέρω... Ο Γιάννης είχε μια εκπληκτική σεζόν, σίγουρα μπορώ να πω αυτό. Είμαι μια χαρά, μην μπερδευτείτε, είμαι μια χαρά, θα κοιμηθώ μια χαρά το βράδυ. Δεν ξέρω πόσο παρακολουθούν το παιχνίδι του μπάσκετ ή απλά πάνε για την... αφήγηση», ανέφερε.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του ΣΠΟΡ FM στο youtube