Ελλάδα

Ελληνιάδης στον ΣΠΟΡ FM: «Ο Ολυμπιακός διόρθωσε το λάθος που είχε γίνει με τον Μπαρτζώκα»

Επανόρθωση ενός σφάλματος που μόνο ωφελημένο μπορεί να βγάλει τον Ολυμπιακό χαρακτήρισε την επιστροφή Μπαρτζώκα ο Σταύρος Ελληνιάδης.

Ενθουσιασμένος με την επιστροφή του Γιώργου Μπαρτζώκα στον Ολυμπιακό και βέβαιος ότι θα αντιστρέψει την κατάσταση δήλωσε ο Σταύρος Ελληνιάδης.

Συζητώντας με τον Μιχάλη Λεάνη στον «αέρα» του ΣΠΟΡ FM 94,6 κατά τη διάρκεια του ημιχρόνου με την Άλμπα, ο πρώην ερυθρόλευκος άσος σημείωσε:

«Ο Γιώργος έχει δείξει δείγματα της δουλειάς του σε όλες τις ομάδες που βρέθηκε. Πολύ καλά έκανε ο Ολυμπιακός και τον επανέφερε. Έχει να δώσει πολλά. Ένα λάθος που είχε γίνει, διορθώθηκε.

Ο κόσμος τον αγκάλιασε, μένει μόνο να μάθει τους παίκτες του. Χρειάζεται λίγο προσαρμογή, αλλά είμαι σίγουρος ότι έχει την εμπειρία να βελτιώσει την ομάδα. Είναι ένας προπονητής της επίθεσης και θεωρώ ότι εκεί θα βασιστεί. Εκεί θα είναι η καινούργια δύναμη του Ολυμπιακού»
.

Παράλληλα ο Ελληνιάδης αναφέρθηκε στην κατάσταση που επικρατεί γενικότερα στο ελληνικό μπάσκετ, λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Λείπει πολύ ο Ολυμπιακός. Χωρίς τον Ολυμπιακό δεν μπορεί να υπάρχει ανταγωνιστικό πρωτάθλημα. Επίσης η Θεσσαλονίκη περνάει κρίση. Οι μικρομεσαίοι όμως είναι σε καλύτερη κατάσταση. Ελπίζω ο Ολυμπιακός του χρόνου να είναι στην Α1, γιατί εκεί ανήκει και να είναι το πρωτάθλημα όπως παλιά».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x