Ελλάδα

Ενσωματώνονται Καλάθης-Παπαπέτρου εν όψει «Παύλος Γιαννακόπουλος»

Με δύο… ενισχύσεις από σήμερα η προετοιμασία του Παναθηναϊκού.

Ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε με δύο νίκες και την κατάκτηση του Orange Trophy την παρουσία του στην Πάτρα, καθώς μετά την Ούνιξ το Σάββατο χθες βράδυ κέρδισε και τον οικοδεσπότη Προμηθέα με 71-69. Οι πρωταθλητές πήραν πολύτιμα διδάγματα, καθώς οι Πατρινοί τούς δυσκόλεψαν αρκετά με την άμυνά τους και πήραν 21 επιθετικά ριμπάουντ, αλλά με έμφαση στα μετόπισθεν στο δεύτερο μέρος (μόλις 29 πόντοι παθητικό) έφτασαν στη νίκη.

Οι «πράσινοι» πλέον θα συνεχίσουν στη βάση τους την προετοιμασία εν όψει της έναρξης της σεζόν, στις 3 Οκτωβρίου απέναντι στον Ερυθρό Αστέρα στο ΟΑΚΑ για την Ευρωλίγκα.

Από σήμερα στην διάθεση του Αργύρη Πεδουλάκη θα βρίσκονται και οι Νικ Καλάθης και Ιωάννης Παπαπέτρου, που είχαν άδεια για λίγες μέρες μετά την επιστροφή τους από τις υποχρεώσεις της Εθνικής στην Κίνα.

Το προσεχές Σαββατοκύριακο θα φιλοξενηθεί στο ΟΑΚΑ το δεύτερο τουρνουά στη μνήμη του Παύλου Γιαννακόπουλου, ενώ θα τιμηθεί και η μνήμη του Θανάση Γιαννακόπουλου. Οι «πράσινοι» θα αντιμετωπίσουν το Σάββατο στις 19:00 τη Μακάμπι του Γιάννη Σφαιρόπουλου (στις 16:45 κοντράρονται Αρμάνι Μιλάνο και Φενέρμπαχτσε) και την Κυριακή ανάλογα με το αποτέλεσμά τους θα παίξουν είτε στον μικρό τελικό στις 15:45, είτε στον μεγάλο στις 18:00. Αξίζει, δε, να σημειωθεί πως την Κυριακή είναι προγραμματισμένο στις 20:30 και το ποδοσφαιρικό ντέρμπι μεταξύ Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού στο ΟΑΚΑ.

Τα εισιτήρια του «Παύλος Γιαννακόπουλος» θα τεθούν σε κυκλοφορία σήμερα, ενώ οι κάτοχοι των καρτών διαρκείας θα μπορούν να εισέλθουν στο γήπεδο με αυτές.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x