Ελλάδα

ΕΟΚ: «Νόμιμη η διοίκηση Βασιλακόπουλου, συνεχίζουμε το έργο μας»

Για ξεκάθαρη απόφαση που νομιμοποιεί ως επικεφαλής της προσωρινής διοίκησης τον Γιώργο Βασιλακόπουλο κάνει λόγο η ΕΟΚ.

Ανακοίνωση με την οποία καθιστά σαφές πως δεν τίθεται θέμα αμφισβήτησης του νόμιμου της εκλογής του Γιώργου Βασιλακόπουλου ως προσωρινού επικεφαλής της ΕΟΚ , μετά και την απόφαση του Πρωτοδικείου, εξέδωσε η ομοσπονδία.

Η διοίκηση κάνει έκκληση για ομόνοια και τονίζει πως συνεχίζει το έργο της και δρομολογεί τις εκλογές για τις 30 Μαΐου. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Λόγω της προσπάθειας δημιουργίας συγχύσεως και εσφαλμένων εντυπώσεων, σας ενημερώνουμε ότι η νομίμως ορισθείσα από το Πρωτοδικείο προσωρινή διοίκηση υπό τον Γιώργο Βασιλακόπουλο συνεχίζει απρόσκοπτα το έργο της Ομοσπονδίας και τη δρομολόγηση εκλογών για τις 30 Μαΐου.

Οι νόμιμες ενέργειες της διοίκησης του Γιώργου Βασιλακόπουλου επιβεβαιώνονται και από τη σημερινή δικαστική απόφαση. Οτιδήποτε άλλο βλάπτει το άθλημα του μπάσκετ και την επιβεβλημένη ομόνοια του χώρου.

Παράκληση της διοίκησης είναι να σταματήσουν οι διασπαστικές φωνές και το άθλημα να συνεχίσει την πορεία του. Επίσης πρέπει να γίνει κατανοητό άλλο το μπάσκετ στην Ελλάδα και άλλο το ελληνικό μπάσκετ, το οποίο βάσει της επίσημης κατάταξης της FIBA παραμένει 6ο στον κόσμο και 3ο στην Ευρώπη και οι δύο Εθνικές Ομάδες, Ανδρών και Γυναικών, έχουν προκριθεί στην τελική φάση των Πανευρωπαϊκών Πρωταθλημάτων.

Με την ευκαιρία αυτή σας ενημερώνουμε ότι το Δ.Σ. της ΕΟΚ έχει καταρτισθεί σε Σώμα από 6/4/2021 και έχει ως εξής :

Πρόεδρος : ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΒΑΣΙΛΑΚΟΠΟΥΛΟΣ
Α΄ Αντιπρόεδρος : ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΠΑΡΙΣΗΣ
Β΄ Αντιπρόεδρος : ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ ΓΟΛΕΜΗΣ
Γενικός Γραμματέας : ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΣΑΓΚΡΩΝΗΣ
Ταμίας: ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x