Ελλάδα

Επεισόδια και διακοπή στον τελικό του γυναικείου μπάσκετ! (video)

Τελικό… ούτε στο γυναικείο μπάσκετ! Η αναμέτρηση ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Πανιώνιο στη Γλυφάδα διακόπηκε για δέκα λεπτά, καθώς οπαδοί των δύο ομάδων προσπάθησαν να… συναντηθούν, για να παίξουν ξύλο!

Τους λόγους για τους οποίους η βλακεία είναι ανίκητη, είτε μιλάμε για ποδόσφαιρο, είτε για γυναικείο μπάσκετ, είτε για… κρίκετ, επιβεβαίωσαν θερμοκέφαλοι οπαδοί του Ολυμπιακού και του Πανιωνίου.

Στον εν εξελίξει τελικό του Κυπέλλου στο μπάσκετ γυναικών, παρουσία φίλων ΚΑΙ των δύο ομάδων στο κλειστό της Γλυφάδας, και ενώ όλα κυλούσαν ήρεμα, κάποιοι επιχείρησαν να «σπάσουν» τη διαχωριστική ζώνη ασφαλείας της αστυνομίας, προκειμένου να συναντηθούν, για να… παίξουν ξύλο!

Άτομα που κρατούσαν καρεκλάκια -που είχαν ξηλώσει- και διάφορα άλλα… πολεμοφόδια. Αποτέλεσμα των παραπάνω, να διακοπεί για δέκα λεπτά η αναμέτρηση, λίγο πριν τη λήξη της 3ης περιόδου, με τις δύο ομάδες να φεύγουν για τα αποδυτήρια. Τελικά, αποφεύχθηκαν τα χειρότερα και το παιχνίδι συνεχίστηκε κανονικά, αλλά το συμπέρασμα είναι ένα: Ούτε έναν τελικό στο γυναικείο μπάσκετ δεν μπορούμε να κάνουμε…

Θυμίζουμε, πριν το ματς, οπαδοί του Πανιωνίου προσπάθησαν να εισέλθουν στο γήπεδο χωρίς εισιτήριο, δημιουργώντας ένταση, με τις αστυνομικές δυνάμεις να προχωρούν σε συλλήψεις.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x