NBA

Επεισόδιο στα αποδυτήρια των Σέλτικς-Υποβαθμίζουν το συμβάν τα μέλη της ομάδας

Άναψαν τα αίματα μετά την ήττα από τους Χιτ.

Οι Σέλτικς έχασαν και στον δεύτερο τελικό της Ανατολής από τους Χιτ και το κλίμα στα αποδυτήρια ήταν τεταμένο. Σύμφωνα με έγκυρα αμερικανικά δίκτυα, ο Μάρκους Σμαρτ ακούστηκε να βρίζει, υπήρξαν θόρυβοι μεγάλης αναταραχής και ακόμη και ζημιών μέσα στο χώρο των τυπικά γηπεδούχων, ενώ ο δυναμικός γκαρντ της ομάδας αποχώρησε μονολογώντας στα… «γαλλικά».

Ο Σμαρτ αρνήθηκε να μιλήσει στα media, αλλά όσοι το έκαναν από πλευράς Σέλτικς προσπάθησαν να υποβαθμίσουν το συμβάν. «Δεν ήταν τίποτα», είπε ο Κέμπα Γουόκερ, ενώ ο προπονητής, Μπραντ Στίβενς, τόνισε: «Τα παιδιά ήταν φορτισμένα μετά από ένα τόσο σκληρό παιχνίδι. Ήταν μια κακή ήττα».

Ο Τζέιλεν Μπράουν σχολίασε: «Υπήρχε φόρτιση από όλους. Νιώθαμε πως μπορούσαμε κι έπρεπε να κερδίσουμε, αλλά δεν το κάναμε», ενώ ο Τζέισον Τέιτουμ είπε: «Δεν ξέρω ποιος μίλησε για επεισόδιο. Είμαστε εκνευρισμένοι, είμαστε στο 0-2, αλλά έτσι είναι ο αθλητισμός. Φυσικά και δεν θα είμαστε χαρούμενοι, αλλά δεν συνέβη κάτι διαφορετικό από τα συνηθισμένα. Όλα είναι καλά, ετοιμαζόμαστε για το επόμενο ματς».

Πιο γλαφυρή ήταν η διάψευση του Ενές Καντέρ μέσω Twitter. «Κυκλοφορούν πολλές μ@@@ιες εκεί έξω. Αυτή η ομάδα παικτών είναι μια από τις καλύτερες που είχα στην καριέρα μου. Κανείς δεν μπορεί να χωρίσει την οικογένειά μας. Θα συνεχίσουμε να παλεύουμε», ανέφερε ο Τούρκος σέντερ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x