Ελλάδα

Επιστρέφουν στα playoffs Μιλουτίνοφ και Πρίντεζης-Ποιοι ξένοι «κόβονται»

Πέραν του Πρίντεζη, ο Ολυμπιακός έχει κι άλλα προβλήματα.

Ο Ολυμπιακός μετρά τις πληγές του μετά τον αποκλεισμό από τη Ζαλγκίρις. Πέραν του Γιώργου Πρίντεζη, που θα μείνει περίπου τρεις εβδομάδες εκτός δράσης, ανάλογο χρονικό διάστημα θα απουσιάσει και ο Νίκολα Μιλουτίνοφ. Ο Σέρβος σέντερ εκτός από το γνωστό πρόβλημα στο γόνατο ταλαιπωρείται και από ένα διάστρεμμα.

Οι δυο τους θα χάσουν τα τρία εναπομείναντα ματς της κανονικής περιόδου και ελπίζουν να είναι πανέτοιμοι για την έναρξη των playoffs. Υπενθυμίζεται πως η κανονική περίοδος ολοκληρώνεται στις 13 Μαΐου και λίγες μέρες μετά αρχίζουν τα playoffs.

Παράλληλα, αμφίβολος για το ματς του Σαββάτου με τον ΠΑΟΚ στο ΣΕΦ είναι και ο Βασίλης Σπανούλης που έχει κάποιες ενοχλήσεις στη μέση και θα μείνει για λίγες μέρες εκτός προπονήσεων.

Στο μεταξύ, ο Γιάννης Σφαιρόπουλος θα κληθεί να αποφασίσει μέχρι την ολοκλήρωση της κανονικής περιόδου ποιοι δύο ξένοι θα «κοπούν» για να καταλήξει στην εξάδα εν όψει των playoffs. Δεδομένα θα μείνει εκτός ο Χόλις Τόμπσον, ενώ Μπόμπι Μπράουν και Κάιλ Γουίλτζερ παλεύουν για να μπουν στην εξάδα και οι υπόλοιποι θεωρούνται ασφαλείς.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x