Eurobasket

Γύρισε και στα τρία νοκ άουτ ματς από διψήφιες διαφορές η Ισπανία!

Οι Λιθουανία, Φινλανδία και Γερμανία κατάλαβαν με τον… άσχημο τρόπο, ότι η διψήφια διαφορά κόντρα στην Ισπανία δεν παρέχει και σχετική… ασφάλεια.

Ο δρόμος της Ισπανίας για τον τελικό του φετινού Ευρωμπάσκετ δεν ήταν στρωμένος με… ροδοπέταλα. Στα τρία νοκ άουτ που έδωσε η «φούρια ρόχα» ήταν αναγκασμένη να κάνει την ανατροπή και μάλιστα να επιστρέψει από διψήφιες διαφορές!

Η αρχή έγινε στην αναμέτρηση με τη Λιθουανία στη φάση των «16». Η Ισπανία νίκησε στην παράταση 102-94 τη Lietuva, η οποία στο 26’ ήταν στο +11 (47-58)!



Στα προημιτελικά, η Φινλανδία έβαλε πολύ δύσκολα στην ομάδα του Σέρτζιο Σκαριόλο. Το σύνολο του τρομερού Λάουρι Μάρκανεν είχε κάνει εκκωφαντικό ξεκίνημα στην αναμέτρηση, με αποτέλεσμα περίπου δύο λεπτά πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου να ήταν στο +15 (35-50). Ωστόσο, η Ισπανία δεν… πτοήθηκε και πήρε τη νίκη 100-90.



Τελευταίο… θύμα της «φούρια ρόχα» ήταν η Γερμανία στον ημιτελικό. Οι οικοδεσπότες είχαν σε εξαιρετική ημέρα τους Σρέντερ, Βάγκνερ και Ομπστ και στο 29’ είχα την τύχη στα… χέρια τους, με τη διαφορά στο +10 (71-61). Όμως, οι παίκτες του Σκαριόλο έδειξαν ξανά ότι δεν… μασάνε από διψήφιες διαφορές και κάνοντας την ανατροπή για ακόμη μία φορά στο φετινό Ευρωμπάσκετ, πήραν το εισιτήριο για τον τελικό, επικρατώντας 96-91.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x