Eurobasket

Χάνει Ευρωμπάσκετ και Ελλάδα ο Λιποβίι

Ο Ολεξάντρ Λιποβίι θα αναγκαστεί να χάσει το επερχόμενο Ευρωμπάσκετ με την Ουκρανία, αντιπάλου της Εθνικής στον όμιλο, λόγω ενός τραυματισμού που αντιμετωπίζει.

Δε θα ενισχύσει την Ουκρανία στο επερχόμενο Ευρωμπάσκετ ο Αλεξάντρ Λιποβίι. Ο διεθνής φόργουορντ της αντιπάλου της Ελλάδος στον δεύτερο όμιλο της πρώτης φάσης της διοργάνωσης δεν κατάφερε να ξεπεράσει στο 100% τον τραυματισμό που αντιμετώπισε τις τελευταίες μέρες και έθεσε εαυτόν εκτός του αντιπροσωπευτικού του συγκροτήματος.

Στο μήνυμά του στα social media, ο πρώην παίκτης των Τρικάλων και του Προμηθέα και νυν της Προμετέι ενημερώνει πως: «Πολλοί με ρωτούν γιατί δεν είμαι ανάμεσα στους υποψηφίους για την εθνική ομάδα της Ουκρανίας. Δυστυχώς, τραυματίστηκα σοβαρά στο πόδι στο τελευταίο παιχνίδι των ημιτελικών του πρωταθλήματος στη Γερμανία.

Η περίοδος ανάρρωσης από αυτόν τον τραυματισμό είναι 4-8 εβδομάδες. Η ανάρρωση συνέπεσε με τις ημερομηνίες της προετοιμασίας της εθνικής ομάδας και ο προπονητής μου ξεκαθάρισε ότι δεν υπάρχει χρόνος να με περιμένει. Ως εκ τούτου, αποφασίσαμε από κοινού να αντιμετωπίσουμε την κατάσταση με επαγγελματισμό. Είναι λυπηρό, αλλά μάλλον θα πρέπει να χάσω το EuroBasket. Εύχομαι καλή επιτυχία στην Ουκρανία και θα στηρίζω την εθνική ομάδα μου».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x