Eurobasket

Επικός Παπαπέτρου για Γιάννη: «Σήκω και πάτα το - Μια χαρά είναι»

Επική αντίδραση από τον Ιωάννη Παπαπέτρου για τον τραυματισμό του Γιάννη Αντετοκούνμπο στο ματς με την Εσθονία.

Απάντηση-έπος από τον Ιωάννη Παπαπέτρου, που θύμισε… Αλέξανδρο Τσουβέλα σε ερώτηση που του έγινε για τον τραυματισμό του Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Ο φόργουορντ της Παρτίζαν είπε χαρακτηριστικά «σήκω και πάτα το, μια χαρά είναι», προκαλώντας το γέλιο του δημοσιογράφου της ΕΡΤ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην κάμερα της ΕΡΤ:
- Για την πορεία της Εθνικής στη φάση των ομίλων:
«Πήγαμε βήμα-βήμα, παιχνίδι-παιχνίδι, ξέραμε τις δυσκολίες σε αυτή την πρώτη φάση, κάναμε το 5/5, είμαστε χαρούμενοι γι’ αυτό αλλά η αλήθεια είναι πως το πραγματικό τουρνουά αρχίζει τώρα για εμάς».

- Για πρώτα συμπεράσματα που έβγαλε: «Παλέψαμε, δώσαμε τον καλύτερο εαυτό μας. Βάλαμε και την ψυχή στο γήπεδο, δώσαμε μάχες. Από ‘κει και πέρα, έχουμε κάνει βήματα προόδου, ήμασταν πολύ καλοί σε αυτά τα πέντε ματς, παίξαμε καλό μπάσκετ σε μεγάλα χρονικά διαστήματα. Να ελαττώσουμε τα διαστήματα που παίζουμε άσχημα γιατί στα νοκ-άουτ μπορεί να τιμωρηθούμε».

- Για τα περιθώρια βελτίωσης που υπάρχουν: «Έχουμε περιθώρια βελτίωσης. Είμαστε χαρούμενοι και για τον Κώστα που έπαιξε σήμερα. Είμαστε αγαπημένοι, έχουμε αρμονία και χημεία μέσα στην ομάδα».

- Για την κατάστασή του: «Προσωπικά, νιώθω κάθε μέρα και καλύτερα. Όταν κάθεσαι αρκετό καιρό έξω, είναι περίεργο να μπεις και να πατήσεις καλά. Προσπαθώ να βοηθάω την ομάδα, ευελπιστώ να συνεχιστεί αυτό. Όσο περνάει ο καιρός, πατάω καλύτερα στα πόδια μου».

- Για τον τραυματισμό του Γιάννη: «Σήκω και πάτα το! Μια χαρά είναι!».

- Για την αντίπαλο στους «16»: «Δεν επιλέγουμε αντίπαλο, κοιτάμε να είμαστε στην καλύτερη κατάσταση. Αυτό είναι το σημαντικό. Να ξεχάσουμε γρήγορα όσα έγιναν στο Μιλάνο και να επικεντρωθούμε στη συνέχεια. Δεν έχουμε καταφέρει κάτι ακόμα. Δεν έχουμε κερδίσει κάποιο μετάλλιο ακόμα. Απλά πετύχαμε τον αρχικό μας στόχο».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x