Eurobasket

Προπονητής Βουλγαρίας: «Ο Βεζένκοφ θα είναι στο Ευρωμπάσκετ»

Στη διάθεση της εθνικής Βουλγαρίας για το Ευρωμπάσκετ θα είναι ο Σάσα Βεζένκοφ, όπως ανέφερε ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Ρόσεν Μπαρτσόφσκι.

Περήφανος για την πορεία της Βουλγαρίας στην Α’ Φάση των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2023, δήλωσε ο Ρόσεν Μπαρτσόφσκι.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός αναφέρθηκε στην ανετοιμότητα του Σάσα Βεζένκοφ, ο οποίος δεν ήταν σε θέση να αγωνιστεί στον «τελικό» με τη Βοσνία, ωστόσο τόνισε πως ο φόργουορντ του Ολυμπιακού θα είναι κανονικά στη διάθεση της ομάδας, ενόψει της συμμετοχής της στο Ευρωμπάσκετ.

«Ο Βεζένκοφ και ο Μαρίνοφ χρειάζονταν ξεκούραση και δεν μπορούσαν να παίξουν. Κάναμε ό,τι μπορούσαμε για να παίξουν, περιμένοντας μέχρι την τελευταία στιγμή, αλλά οι ενοχλήσεις του δεν υποχωρούσαν. Σύντομα θα είναι καλά, είναι θέμα χρόνου η αποθεραπεία τους. Υπάρχει ακόμη αρκετός χρόνος μέχρι την έναρξη της προετοιμασίας τον Αύγουστο για το Ευρωμπάσκετ», δήλωσε αρχικά ο Ρόσεν Μπαρτσόφσκι και πρόσθεσε:

«Έχουμε συμφωνήσει με τον Βεζένκοφ να είναι στην προετοιμασία για το Ευρωμπάσκετ. Το ίδιο και με τον Ντι Μποστ. Φυσικά, τώρα θα χρειαστούν ξεκούραση και οι δύο».

Η Βουλγαρία είναι στον πρώτο όμιλο που θα διεξαχθεί στη Γεωργία, όπου εκτός από την οικοδέσποινα συμμετέχουν ακόμη οι Ισπανία, Μαυροβούνιο, Βέλγιο και Τουρκία.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x