Euroleague

Ευρωλίγκα: Τα ζευγάρια των playoffs

Μόνο η Μπαρτσελόνα θα περιμένει την αντίπαλό της στα playoffs, καθώς τα άλλα τρία ζευγάρια έχουν γίνει ήδη γνωστά.

Μπορεί να έπεσε η αυλαία της 34ης και τελευταίας αγωνιστικής της κανονικής περιόδου, αλλά ακόμη υπάρχουν εκκρεμότητες στην Ευρωλίγκα.

Ήδη, έχουν γίνει γνωστά τα τρία από τα τέσσερα ζευγάρια των playoffs, με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας να υποδέχεται τη Φενέρμπαχτσε, την Αναντολού Εφές τη Ρεάλ Μαδρίτης και την Αρμάνι Μιλάνο την Μπάγερν.

Αντίθετα, η μοναδική που δεν γνωρίζει ακόμη την αντίπαλό της η πρωτοπόρος Μπαρτσελόνα. Αυτή θα είναι μία εκ των Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης ή Βαλένθια.

Η ομάδα του Τσάβι Πασκουάλ νίκησε άνετα τη Μακάμπι Τελ Αβίβ και έτσι παρέμεινε στο «παιχνίδι» της πρόκρισης. Πλέον, οι Ρώσοι καλούνται να νικήσουν και τον Παναθηναϊκό στο προσεχές εξ αναβολής ματς (12/4), καθώς σε διαφορετική περίπτωση, το εισιτήριο για τα playoffs και αντίπαλος των Καταλανών θα είναι η Βαλένθια.

Η φάση των playoffs θα ξεκινήσει στις 20 Απριλίου και θα ολοκληρωθεί το αργότερο μέχρι τις 5 Μαΐου. Η σειρά θα είναι best-of-five, που σημαίνει πως την πρόκριση στο Final Four της Κολωνίας θα το πάρει η ομάδα που θα φτάσει πρώτη τις τρεις νίκες.

Τα ζευγάρια των playoffs:

Μπαρτσελόνα-Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης ή Βαλένθια
ΤΣΣΚΑ Μόσχας-Φενέρμπαχτσε
Αναντολού Εφές-Ρεάλ Μαδρίτης
Αρμάνι Μιλάνο-Μπάγερν Μονάχου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x