Ευρώπη

Διαψεύδει η Φενέρ τα περί δυσαρέσκειας με Κοκόσκοφ

Σε κατηγορηματική διάψευση των φημών που θέλουν τον Ιγκόρ Κοκόσκοφ να αποχωρεί από τη Φενέρμπαχτσε, προχώρησε μέλος της διοίκησης της ομάδας.

Κανονικά με τον Ιγκόρ Κοκόσκοφ στον πάγκο θα πορευτεί η Φενέρμπαχτσε και τη νέα αγωνιστική περίοδο, όπως ξεκαθάρισε ο Σερτάτς Κομσούογλου.

Το μέλος της διοίκησης της τουρκικής ομάδας διέψευσε τις φήμες περί προβληματικών σχέσεων με τον Σέρβο κόουτς, ενώ ανέφερε πως η Φενέρ είχε το μικρότερο μπάτζετ του Top 8 της φετινής Ευρωλίγκας.

«Διαβάζουμε στα Μέσα κοινωνικής δικτύωσης ότι υπάρχει πρόβλημα ανάμεσα στη διοίκηση και τον Κοκόσκοφ. Είμαστε συνηθισμένοι σε τέτοιες φήμες. Δεν είναι αλήθεια ότι έχουμε άσχημες σχέσεις με τον προπονητή μας», τόνισε αρχικά ο Σερτάτς Κομσούογλου και πρόσθεσε:

«Εμείς και ο προπονητής μας καταστρώνουμε τα πλάνα μας για την επόμενη σεζόν από τον Φεβρουάριο. Εργαζόμαστε πάνω στο μπάτζετ που θα έχουμε, να δημιουργήσουμε ένα σύνολο που θα παλέψει για τίτλους».

Τέλος, το μέλος της διοίκησης της τουρκικής ομάδας ανέφερε: «Η Φενέρμπαχτσε είχε το χαμηλότερο μπάτζετ από τις οκτώ πρώτες ομάδες στη φετινή Ευρωλίγκα. Τα μπάτζετ των ΤΣΣΚΑ και Μπαρτσελόνα είναι ύψους 44-46 εκατ., ενώ το δικό μας ήταν 18-20 εκατ.».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x