Ελλάδα

Φιλικό ανάμεσα στο Λαύριο και Ρέθυμνο

Την ευκαιρία να διαπιστώσουν την αγωνιστική τους κατάσταση, ενόψει της επανέναρξης της Α1, θα έχουν Λαύριο και Ρέθυμνο, στο μεταξύ τους φιλικό το Σάββατο (28/4).

Ένα δυνατό τεστ αναμένεται να δώσουν Λαύριο και Ρέθυμνο, καθώς θα αναμετρηθούν σε φιλικό που θα γίνει στο Μαρκόπουλο, το μεσημέρι του Σαββάτου (28/4).

Μάλιστα, αρκετά συμπεράσματα αναμένεται να βγάλει ο Νίκος Βετούλας, αφού στο συγκεκριμένο παιχνίδι, εκτός από την αγωνιστική κατάσταση της ομάδας του, θα δει και την κατάσταση βρίσκεται το νέο μεταγραφικό απόκτημα των Κρητικών, Άντονι Χίκι, ο οποίος θα κάνει το ανεπίσημο ντεμπούτο του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Νίκου Βετούλα στην ιστοσελίδα του Ρεθύμνου:

«Θα παίξουμε ένα παιχνίδι στα πλαίσια της προετοιμασίας ενόψει της επόμενης εβδομάδας και των τριών ματς που απομένουν για το φινάλε της κανονικής διάρκειας. Η αυριανή αναμέτρηση θα μας βοηθήσει στην ενσωμάτωση του Χίκι στην ομάδα, ο οποίος ολοκληρώνει την πρώτη εβδομάδα προπονήσεων μαζί μας. Θέλουμε να δούμε κατά πόσο μπορεί να προσφέρει για τη συνέχεια του πρωταθλήματος. Θεωρώ πως το κενό διάστημα μας ευνόησε ώστε να μπορέσουμε διορθώσουμε τα λάθη μας, αλλά και να προσθέσουμε έναν ταλαντούχο παίκτη στο ρόστερ μας. Προς το παρόν δεν κοιτάμε το τέλος του πρωταθλήματος και τα 3 ματς αλλά μόνο το επόμενο. Αυτήν τη στιγμή στόχος μας είναι να κερδίσουμε τα Τρίκαλα στο γήπεδο μας, ώστε να αποφύγουμε τις περιπέτειες και στη συνέχεια θα δούμε μέχρι που μπορούμε να φτάσουμε».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x