Μουντομπάσκετ 2023

Φοβερός Πόποβιτς: «Θυμάμαι τα χταπόδια και την ρετσίνα με Γιαννάκη» (video)

Ο Γκρεγκ Πόποβιτς μίλησε για τη μάχη των ΗΠΑ με την Εθνική, τον Γιάννη Αντετοκούνμπο αλλά και τον Παναγιώτη Γιαννάκη.

Ο Γκρεγκ Πόποβιτς πάντα έχει να πει πολλά κι ενδιαφέροντα στις δηλώσεις του και δεν ήταν εξαίρεση όσα είπε στα ΜΜΕ μετά την τελευταία προπόνηση των ΗΠΑ εν όψει του αγώνα με την Ελλάδα. Ο προπονητής της Τeam USA αναφέρθηκε στον Γιάννη Αντετοκούνμπο, το πάθος των παικτών για την εθνική τους ομάδας, αλλά και τη σχέση του με τον Παναγιώτη Γιαννάκη και την Ελλάδα.

Αναλυτικά, όσα δήλωσε στην κάμερα του sport-fm.gr ο σπουδαίος προπονητής:

-για το όνειρο του Γιάννη Αντετοκούνμπο να οδηγήσει την Εθνική σε νίκη επί των ΗΠΑ: «Κάθε παίκτης έχει πάθος να παίξει για την χώρα του και σε τέτοιες διοργανώσεις. Περιμένω και ο Γιάννης να σκέφτεται το ίδιο, όπως και οι συμπαίκτες του, αλλά όπως και οι δικοί μας παίκτες».

-τη σχέση του με την Ελλάδα και τι θυμάται από αυτή: «Ο κόουτς Πι (Παναγιώτης Γιαννάκης) είναι εξαιρετικός. Με πήγαινε για χταπόδι και έφερνε μια καλή ρετσίνα. Είναι φοβερός τύπος και ήταν ωραία μαζί του».

-την πρόοδο της Team USA τα τελευταία 10-12 χρόνια: «Είναι προφανής η πρόοδος. Ο κύριος Κολάντζελο και ο Σον Φορντ άλλαξαν όλο το πρόγραμμα, έβαλαν μπροστά την περηφάνια του να παίζεις για την χώρα σου και επέλεξαν παίκτες που ταιριάζουν σε αυτές τις διοργανώσεις, γιατί υπάρχουν κάποιες διαφορές. Κάθε παίκτης πρέπει να έχει πάθος και να θέλει να αγωνιστεί στην Εθνική. Η ΗΠΑ το έκαναν αυτό εξαιρετικά για πολλά χρόνια και δεν ήταν εύκολο. Υπήρχαν πολλά παιχνίδια που κρίθηκαν στο τέλος, γιατί το παιχνίδι είναι πλέον διεθνές. Υπάρχουν πολλοί εξαιρετικοί παίκτες και προπονητές σε όλο τον κόσμο».

-τους διεκδικητές του Παγκοσμίου: «Υπάρχουν 5-6 ομάδες που μπορούν να κερδίσουν αυτόν τον τίτλο και αυτό είναι σπουδαίο. Είναι σπουδαίο για το μπάσκετ».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x