Ελλάδα

Φουλ του μπάσκετ με ματσάρες στην Α1

Ποια… Χριστούγεννα; Η δέκατη αγωνιστική που διεξάγεται το Σαββατοκύριακο έχει ματσάρες σε όλα τα μέτωπα στην Basket League.

Μια άκρως ενδιαφέρουσα αγωνιστική περιλαμβάνει το μενού της Basket League από το Σαββατοκύριακο.

Ο ουραγός Κολοσσός υποδέχεται το προτελευταίο Ρέθυμνο σε ένα από τα πιο κρίσιμα παιχνίδια για αμφότερους, ενώ ο Ήφαιστος θέλει μετά το πέμπτο sold out σε ισάριθμες αγωνιστικές και την ισάριθμη εντός έδρας νίκη φιλοξενώντας την Κύμη η οποία αντικατέστησε τον Ρέτζιναλντ Χολμς με τον Μάλκολμ Άρμστεντ. Στον τρίτο αγώνα που αρχίζει στις 15:30, το Λαύριο που ενισχύθηκε με τον γκαρντ Έι Τζέι Ίνγκλις, αναμετράται με τον Προμηθέα που θα έχει διαθέσιμο τον Λεωνίδα Κασελάκη, όχι όμως και τους Δημήτρη Κατσίβελη (τραυματίας) και Τζέικ Όντουμ (έβδομος ξένος). Στο τελευταίο χρονικά παιχνίδι της ημέρας (17:30) ο πλήρης Άρης στο ντεμπούτο του Γιάννη Καστρίτη αντιμετωπίζει τον φορμαρισμένο Χολαργό στο Nick Galis Hall.

Την Κυριακή διεξάγονται τα ματς των «μεγάλων». Ο Ολυμπιακός χωρίς τον Δημήτρη Αγραβάνη υποδέχεται στις 15:00 το Περιστέρι για το οποίο επανέρχεται ο Ράιαν Χάροου μετά την απουσία του στο παιχνίδι με τον Πανιώνιο. Οι «κυανέρυθροι», που απέκτησαν τον Γιάννη Καραμαλέγκο και θα έχουν για πρώτη φορά ενεργό τον Ντεμέτρικ Όστιν, αντιμετωπίζουν (17:00) τον ΠΑΟΚ που έχει εκτός μάχης τον Βαγγέλη Μαργαρίτη και αμφίβολο τον Φιλ Γκος. Τέλος, ο Παναθηναϊκός με τους Βόβορα-Αλβέρτη-Παναγιωτόπουλο στον πάγκο, χωρίς τον Ιωάννη Παπαπέτρου και εν αναμονή του νέου προπονητή φιλοξενεί την… συγκάτοικο ΑΕΚ (21:00) που έχει σίγουρα εκτός τους Καββαδά και Ξανθόπουλο και αμφίβολους τους Σάκοτα, Χάντερ και Σαντ-Ρόος.

Αναλυτικά η 10η αγωνιστική:
inner

Επόμενη αγωνιστική (11η):
inner

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x