Euroleague

Φρεντέτ και… ΟΑΚΑ ξεχώρισαν οι αρχηγοί της Ευρωλίγκας

Η έρευνα μεταξύ των αρχηγών της Ευρωλίγκας πρόσφερε ενδιαφέροντα ευρήματα.

Η Ευρωλίγκα έθεσε μια σειρά από ερωτήματα στους αρχηγούς των ομάδων της διοργάνωσης και προέκυψαν ενδιαφέροντα ευρήματα.

Ο Τζίμερ Φρεντέτ ήταν πρώτος στο ερώτημα «ποιο νέο απόκτημα της Ευρωλίγκας ανυπομονείτε περισσότερο να αντιμετωπίσετε» με 38,89%, μπροστά από τον Νίκολα Μίροτιτς (16,67%) και τον Κώστα Κουφό (11,11%).

Στην ερώτηση ποια έδρα περιμένετε περισσότερο για να παίξετε ο Παναθηναϊκός και το ΟΑΚΑ ήταν τρίτοι με 11,11%, πίσω από Μπαρτσελόνα (27,78%) και Ερυθρό Αστέρα (16,67%).

Στον αντίπαλο που θεωρούν μεγαλύτερη πρόκληση να αντιμετωπίσουν οι Νάντο Ντε Κολό, Φακούντο Καμπάτσο και Μπράιαντ Ντάνστον συγκέντρωσαν από 11,11%.

Όσο για τον πιο υποτιμημένο παίκτη, ο Κόρι Χίγκινς της Μπαρτσελόνα με 16,67% και ο Φαμπιάν Κοζέρ της Ρεάλ με 11,11% ξεχώρισαν.

Τέλος, για τον προπονητή που ανυπομονούν περισσότερο να αντιμετωπίσουν, ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους της Ζαλγκίρις πρώτευσε με 22,22%, ακολούθησαν Ζέλικο Ομπράντοβιτς της Φενέρ και Έτορε Μεσίνα της Αρμάνι με 16,67% και τέταρτος ήταν ο Πάμπλο Λάσο της Ρεάλ με 11,11%.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x