Euroleague

Γερέμπκο: «Μου οφείλει χρήματα η Χίμκι»

Ένα αρκετά μεγάλο ποσό οφείλει στον Γιόνας Γερέμπκο η Χίμκι, όπως αποκάλυψε ο Σουηδός φόργουορντ, μιλώντας στους συμπατριώτες του.

Κάθε άλλο παρά ευχάριστες είναι οι αναμνήσεις του Γιόνας Γερέμπκο από τη Χίμκι.

Ο Σουηδός φόργουορντ ήταν από τους παίκτες που τα… βρόντηξαν φέτος από την ομάδα της Μόσχας και ο λόγος ήταν οι οφειλές προς το πρόσωπό του, ενώ άφησε να εννοηθεί πως και ο Ρίμας Κουρτινάιτις δεν… τρελαινόταν για την παραμονή του.

«Ήταν μία μίξη πραγμάτων. Είχα πέντε μήνες να δω την οικογένειά μου, οπότε τον Δεκέμβριο ενημέρωσα πως ήθελα να επιστρέψω στο σπίτι μου και μου έδωσαν άδεια. Ήμουν έτοιμος να επιστρέψω στις 4 Ιανουαρίου, αλλά μία ημέρα πριν έλαβα ένα μήνυμα από τον μάνατζέρ μου, ο οποίος μου είπε να παραμείνω στο σπίτι μου. Επίσης και ο προπονητής είχε πει ότι δεν χρειαζόταν να επιστρέψω», δήλωσε αρχικά ο Γιόνας Γερέμπκο στο «Aftonbladet», για να προσθέσει:

«Δεν ήταν δύσκολη η απόφαση να μείνω στο σπίτι μου, όταν είπε κάτι τέτοιο. Από τότε, σταμάτησαν να με πληρώνουν. Δεν είναι κάτι που έχω συνηθίσει. Αλλά, ατζέντης μου θα το κανονίσει αυτό. Δεν είναι κάτι που με απασχολεί αυτή την στιγμή».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x