Η ανάδειξη του Γιάννη Αντετοκούνμπο σε MVP τον βρήκε πλέον στην Αθήνα. Ο σούπερ σταρ των Μπακς μίλησε στο TNT για την τιμή τονίζοντας πως θα προτιμούσε να τον αποκαλούν πολυτιμότερο όταν πάρει το πρωτάθλημα.

«Μη με αποκαλείτε MVP. Ξέρετε ποιος είναι ο στόχος και είναι διαφορετικός. Μην με πείτε MVP, μέχρι να γίνω πρωταθλητής», ανέφερε.

Όσο για το μέλλον του, έδειξε διάθεση να μείνει στους Μπακς για πάντα τονίζοντας πως η πρώτη κουβέντα για την επέκταση του συμβολαίου του έγινε σε πολύ καλό κλίμα.

«Αυτή τη στιγμή θέλω να εστιάσω στην οικογένειά μου. Ήμουν στη φούσκα για δύο μήνες. Τώρα μπορώ να δω την μητέρα μου και τα αδέλφια μου. Δεν σκέφτομαι τόσο πολύ τι θα κάνω στη συνέχεια. Αυτό που ξέρω είναι πως θέλω να γίνω καλύτερος. Όταν έρθει η ώρα, θα μιλήσουμε για το συμβόλαιο και το μέλλον μου με το Μιλγουόκι. Αυτή τη στιγμή θέλω να συνεχίσω να βελτιώνομαι και να επικεντρωθώ στην οικογένεια μου. Η συνάντηση με τους ιδιοκτήτες των Μπακς ήταν εξαιρετική. Μιλήσαμε για την ομάδα, τι πήγε λάθος, τι μπορούμε να αλλάξουμε. Όσο βρισκόμαστε όλοι στην ίδια σελίδα και παλεύουμε κάθε μέρα για τον ίδιο στόχο, για να γίνουμε πρωταθλητές, δεν βλέπω γιατί να μην βρίσκομαι στο Μιλγουόκι για τα επόμενα 15 χρόνια», τόνισε.

Την ανακοίνωση για το βραβείο έκανε μέσω Zoom στον Γιάννη ο κομισάριος του ΝΒΑ, Άνταμ Σίλβερ. «Συγχαρητήρια, το τρόπαιο είναι ακριβώς πίσω μου και θα στο στείλω στην Ελλάδα», είπε με τον 25χρονο άσο να απαντά: «Ευχαριστώ, μην το στείλετε. Θα έρθω να το πάρω μόνος μου όταν αρχίσει η νεα σεζόν».ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του ΣΠΟΡ FM στο youtube