NBA

Γιάννης: «Πήρα τη φανέλα του Ζάιον για να πληρώσω τα 2.000$ από την τεχνική ποινή»

Τον λόγο που πήρε τη φανέλα του Ζάιον Γουίλιαμσον αποκάλυψε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, με χιουμοριστικό τρόπο.

Μετά τη λήξη του ματς των Μιλγουόκι Μπακς με τους Νιου Όρλεαν Πέλικανς, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο πήρε τη φανέλα του Ζάιον Γουίλιαμσον, ενός από τα μεγαλύτερα ταλέντα του αμερικάνικου μπάσκετ.

Δεν ήταν η πρώτη φορά που ο «Greek Freak» ζητάει και παίρνει την εμφάνιση κάποιου αντιπάλου μετά από μεταξύ τους ματς κι έτσι ρωτήθηκε πού οφείλεται αυτή η συνήθειά του. Ο σταρ των Μπακς απάντησε χιουμοριστικά ότι μαζεύει τις φανέλες των αντιπάλων για να τις πουλήσει και να πληρώσει τα πρόστιμα των 2.000$ που του επιβάλλει το ΝΒΑ, μαζί με τις τεχνικές ποινές που δέχεται.

Υπενθυμίζεται ότι προ ημερών ο Γιάννης Αντετοκούνμπο δέχθηκε μια αυστηρή τεχνική ποινή επειδή αγριοκοίταξε τον Καρλ-Άντονι Τάουνς των Γουλβς μετά από κάρφωμά του και κλήθηκε να πληρώσει εξαιτίας αυτής 2.000 δολάρια.

«Συλλέγω φανέλες φέτος, κατάλαβα ότι έχουν μεγάλη αξία. Όταν δέχομαι τεχνική ποινή και πρέπει να πληρώσω 2000 δολάρια, παίρνω μια φανέλα για να την πουλήσω στο μέλλον για κάτι περισσότερο και να ισορροπήσω. Ή μπορεί και να τη δώσω στα παιδιά μου και να την πουλήσουν. Εντάξει κάνω πλάκα, απλώς συλλέγω μερικές εμφανίσεις για πλάκα», δήλωσε ο δις MVP του ΝΒΑ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x