Ο τεχνικός των Πατρινών τόνισε πως δεν έπαιξαν καλά σε άμυνα και επίθεση στο πρώτο, σε αντίθεση με το δεύτερο ημίχρονο και στάθηκε στην ευκαιρία που βρήκε να ρίξει νεαρούς παίκτες στο παρκέ, ενόψει του ματς πρωταθλήματος του ερχόμενου Σαββάτου με τον Ηρακλή.

Αναλυτικά: «Θέλω να συγχαρώ τη Βίρτους για τη νίκη της και της εύχομαι καλή τύχη στη συνέχεια του Euro Cup και του πρωταθλήματος Ιταλίας. Δεν ξεκινήσαμε καλά, αλλά καταφέραμε να βελτιωθούμε, αλλάζοντας την άμυνά μας, παίζοντας πιο επιθετικά και βάζοντας κάποια σουτ.

Στο τέλος του παιχνιδιού, όταν χάναμε με +10 πόντους, δώσαμε την ευκαιρία να παίξουν και κάποια νέα παιδιά, γιατί το Σάββατο ακολουθεί ακόμα ένα δύσκολο παιχνίδι για το ελληνικό πρωτάθλημα».

Ο Λευτέρης Μαντζούκας συμπλήρωσε πως: "Ηταν ένα δύσκολο παιχνίδι με μια πολύ καλή ομάδα σε μια πάρα πολύ δυνατή έδρα. Παλέψαμε, παίξαμε σκληρά, αλλά δεν καταφέραμε να πάρουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα. Όμως, πρέπει να ξεχάσουμε ό,τι έγινε σε αυτό το παιχνίδι. Το Σάββατο παίζουμε ένα δύσκολο παιχνίδι με τον Ηρακλή και πρέπει να προετοιμαστούμε όσο το δυνατόν γίνεται καλύτερα για να το κερδίσουμε".

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του ΣΠΟΡ FM στο youtube