Ελλάδα

Γκρέι: «Παίρνω την ευθύνη για την ήττα»

Την ευθύνη της ήττας του Περιστερίου από τον Προμηθέα στον τελικό του Σούπερ Καπ του ΕΣΑΚΕ ανέλαβε ο Στίβεν Γκρέι μετά τη λήξη της αναμέτρησης.

Ο Αμερικανός φόργουορντ των «κυσνοκίτρινων» τόνισε πως δεν πήρε ο ίδιος τις σωστές αποφάσεις στα κρίσιμα σημεία, αν και το άθλημα είναι ομαδικό, απένειμε τα εύσημα στοές Πατρινούς, πιστεύει πως το αποψινό είναι ένα μάθημα για τη συνέχεια, ενώ τόνισε πως εμπιστεύεται τους προπονητές.

Αναλυτικά: «Πρέπει να δώσουμε τα εύσημα στον Προμηθέα. Έβγαλε μεγάλες φάσεις, πάλεψε σε όλο το παιχνίδι. Εμείς έχουμε πολλά να μάθουμε από ένα παιχνίδι σαν αυτό και με τη συνέχεια που έρχεται. Και για τις δύο πλευρές του παρκέ, αλλά και για μένα προσωπικά.

Ήταν ομαδική προσπάθεια, αλλά νιώθω ένα μεγάλο μέρος της ευθύνης γι' αυτό που έγινε. Δεν μπόρεσα να πάρω σωστές αποφάσεις και να βάλω μεγάλα σουτ. Υποθέτω πως μερικές φορές συμβαίνει αυτό. Έχω μεγάλη εμπιστοσύνη στους προπονητές και την ομάδα, μάθαμε πολλά tips και πήραμε πολλές πληροφορίες, για να είμαστε επιτυχημένοι, προχωρώντας μπροστά».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x