Ο Ολυμπιακός καλείται να υπερασπιστεί την Τετάρτη στην Άγκυρα το +8 (72-64) επί της Ορμάν Γκεντσλίκ και η Μπασάρα Γκρέιβς μίλησε για το τι χρειάζεται η ομάδα της για να φτάσει στα προημιτελικά του Eurocup Γυναικών.

Αρχικά είπε αναφορικά με τη νίκη στο πρώτο ματς ότι: «Ήμασταν απόλυτα συγκεντρωμένες στο παιχνίδι στο ΣΕΦ. Μπορώ να πω ότι βγήκαμε στο παρκέ και εξ αρχής πιέσαμε την Orman Genclik και την βάλαμε στο παιχνίδι μας. Έπαιξε στον ρυθμό μας. Από την μεριά μου πάντως θεωρώ ότι η πίεση θα είναι μεγαλύτερη στο γήπεδό τους. Οφείλουμε να την διαχειριστούμε στην Άγκυρα, να είμαστε συγκεντρωμένοι για 40 λεπτά και να βγάλουμε εις πέρας την αποστολή μας».

Για την κόντρα στην Άγκυρα, η Γκρέιβς δήλωσε: «Θα είναι σίγουρα ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Πρέπει εμείς να κοιτάξουμε τις αδυναμίες μας σε σχέση με το πρώτο ματς. Άρα πρέπει να είμαστε πιο αποτελεσματικές στο κομμάτι των ριμπάουντ. Ως δεύτερο σημείο θα πρέπει να παραμείνουμε επιθετικές στην άμυνα, κάτι που κάναμε στο ΣΕΦ και στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία. Θεωρώ ότι πρέπει να εγκλωβίσουμε μέσω της άμυνάς μας τα ατού της Orman Genclik».

Στο παιχνίδι στο ΣΕΦ, η Πάρις είχε 15 ριμπάουντ και η Ρόμπινσον 10. Τι πρέπει να συμβεί στην Τουρκία για να μην αντιμετωπίσουν τα ίδια προβλήματα οι «ερυθρόλευκες» στην Άγκυρα; «Στο πρώτο παιχνίδι δεν τα πήγαμε καλά στο κομμάτι των ριμπάουντ και όμως νικήσαμε. Όπως είναι κατανοητό πάντως τα ριμπάουντ είναι το σημείο που θα κρίνει σε μεγάλο βαθμό το παιχνίδι. Τους δώσαμε πάρα πολλά επιθετικά στο ΣΕΦ και αυτό δεν πρέπει να συμβεί ξανά. Διαθέτουν το ύψος, οπότε από την μεριά μας πρέπει να είμαστε 100% συγκεντρωμένες και να ελέγξουμε το εν λόγω κομμάτι», δήλωσε η Αμερικανίδα του Θρύλου και κατέληξε στις δηλώσεις της σχετικά με το ματς της Τετάρτης λέγοντας: «Προερχόμαστε από ένα νικηφόρο αποτέλεσμα, όμως δεν καταφέραμε να κρατήσουμε πάνω από τους 10 πόντους την διαφορά. Είχαμε κάποια κενά στην απόδοσή μας στο τέλος του παιχνιδιού αναφορικά με την άμυνά μας. Είναι μία ομάδα που μπορεί να τρέξει καλά το γήπεδο, οπότε πρέπει να είμαστε καλοί σε κάθε κατοχή. Όλες οι κατοχές μετρούν σε τέτοιου είδους παιχνίδια, οπότε πρέπει να έχουμε ως όπλο την συγκέντρωσή μας και να προσέξουμε την κάθε λεπτομέρεια ώστε να πάρουμε την πρόκριση».