Ο κόσμος, αλλά και η προοπτική που του δίνει ο Παναθηναϊκός ήταν οι λόγοι που ο Τζέικομπ Γουάιλι απάντησε θετικά στην πρόταση, όπως δήλωσε ο ίδιος κατά την επίσημη παρουσίαση των νέων μεταγραφικών αποκτημάτων του «τριφυλλιού».

«Ίσως θα πω αυτά που είπαν και οι υπόλοιποι. Είναι ωραίο για εμάς που μένουμε στην Αθήνα και βρισκόμαστε σε αυτή την ομάδα. Κάνουμε βήματα προς τα μπροστά. Δουλεύουμε σκληρά. Το τεχνικό επιτελείο κάνει τρομερή δουλειά. Το σαββατοκύριακο θα έχουμε άλλα δύο φιλικά. Νιώθω πως κινούμαστε σωστά», δήλωσε αρχικά ο Τζέικομπ Γουάιλι.

Για την παρουσία του κόσμου: «Κάποιες φορές για κάποιες ομάδες είναι δύσκολο να μαζέψουν κόσμο. Για εμάς ήρθε τόσος κόσμος σε μία προπόνηση. Ήταν κάτι πολύ όμορφο. Το ΟΑΚΑ είναι ένα "δύσκολο" μέρος για να παίξεις. Το λέω αυτό για τις αντίπαλες ομάδες. Πόσω μάλλον όταν ξέρεις πως υπάρχει αυτό το κοινό, που στηρίζει και ωθεί την ομάδα».

Για τον λόγο που απάντησε θετικά στην πρόταση του Παναθηναϊκού: «Πέρυσι το πρώτο μου ματς στην Ευρωλίγκα ήταν κόντρα στον Παναθηναϊκό στα Κανάρια Νησιά. Ο κόσμος πήρε μία... γωνία στο γήπεδο. Ήταν δυο φορές πιο θορυβώδες το κοινό του Παναθηναϊκού από το δικό μας. Τότε το σκέφτηκα. Στη συνέχεια, μου δόθηκε η ευκαιρία στην πράξη. Δεν χρειάστηκε να το σκεφτώ δεύτερη φορά».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του ΣΠΟΡ FM στο youtube