Ελλάδα

Ζέρβας: «Η πολύ καλή εικόνα του Ολυμπιακού πιστώνεται στον Μπαρτζώκα»

Για το δυναμικό ξεκίνημα του Ολυμπιακού στην σεζόν, την άρτια διαχείριση του υλικού από τον κόουτς Μπαρτζώκα και το παιχνίδι της stoiximan Basket League με τον Προμηθέα Πάτρας μίλησε ο Νίκος Ζέρβας.

Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε την πρώτη διπλή αγωνιστική της Ευρωλίγκας με μια νίκη και μία ήττα, αφήνοντας όμως πολύ καλή εικόνα και πάλι. «Ζητούμενο ρεαλιστικά ήταν η νίκη κόντρα στην Ζαλγκίρις και επετεύχθη. Θα μπορούσαν να ήταν και δύο, αλλά στην Βαρκελώνη στοίχισαν μια-δυο λεπτομέρειες», τόνισε αρχικά ο ρεπόρτερ της ομάδας στον bwin ΣΠΟΡFM 94,6, Νίκος Ζέρβας.

«Η ομάδα έχει βοηθηθεί πολύ από την διοίκηση με εξαιρετικές και δαπανηρές μεταγραφές, όμως η καλή εικόνα είναι έργο Μπαρτζώκα, ο οποίος διαχειρίζεται εξαιρετικά το ρόστερ», ανέφερε, ενώ αναφορικά με τον Χασάν Μάρτιν, επεσήμανε: «Είναι φανερά πίσω από όλους τους συμπαίκτες του, λόγω του τραυματισμού, όμως στην ομάδα τον πιστεύουν και θα τον στηρίξουν».

Για τα προσεχή παιχνίδια, επεσήμανε: «Υπάρχει κούραση και ο Προμηθέας είναι επικίνδυνος και θέλει προσοχή. Ακολουθεί το ματς με την ΤΣΣΚΑ που με βάση και τις απουσίες της ρωσικής ομάδας, μόνο χαμένο δεν θεωρείται».

Ακούστε το ρεπορτάζ των «ερυθρόλευκων» στην εκπομπή «Μπάσχετοι» με τους Χρήστο Ρομπόλη και Παναγιώτη Κεφαλά:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x