Ελλάδα

Στο Summer League των Σίξερς ο Κάρτερ, αναμονή στον Ολυμπιακό

Συμμετοχή με τους Σίξερς στο Summer League του ΝΒΑ δήλωσε ο πρώην γκαρντ του Λαυρίου, Τάισον Κάρτερ.

Ο Τάισον Κάρτερ εντυπωσίασε με τις εμφανίσεις του στο ελληνικό πρωτάθλημα με το Λαύριο την σεζόν που ολοκληρώθηκε, με αποτέλεσμα ο Ολυμπιακός να ενδιαφερθεί για την απόκτησή του, ώστε να επενδύσει για το μέλλον.

Ο Αμερικανός γκαρντ, βρίσκεται σε συζητήσεις εδώ και ακετές ημέρες με τους «ερυθρόλευκους», όμως η επιθυμία του να διεκδικήσει τις πιθανότητες που του αναλογούν να βρει συμβόλαιο στο ΝΒΑ έχει καθυστερήσει την οριστική συμφωνία με την ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα. Ο Κάρτερ, θα συμμετάσχει στο Summer League του ΝΒΑ με τους Φιλαδέλφεια Σίξερς, σε μία προσπάθειά του να πείσει κάποια ομάδα να του δώσει δουλειά.

Οι πιθανότητες δεν είναι με το μέρος του, όμως θα προσπαθήσει για το όνειρο, οπότε η περίπτωσή του με τον Ολυμπιακό αναμένεται να ξεκαθαρίσει μέσα στον Αύγουστο. Έτσι και αλλιώς, οι «ερυθρόλευκοι» δεν έχουν αποφασίσει ακόμα το καθεστώς με το οποίο θα τον αποκτήσουν, εφόσον συμβεί αυτό. Ενδέχεται να παραχωρηθεί ως δανεικός, χωρίς να αποκλείεται το ενδεχόμενο να μείνει ως έβδομος ξένος…

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x