NBA

Η αδικοχαμένη κόρη του Κόμπι είχε προβλέψει το πρωτάθλημα των Λέικερς

Η μικρή Τζίτζι έβλεπε μπροστά.

Ο Ρομπ Πελίνκα, τζένεραλ μάνατζερ των Λέικερς, αποκάλυψε πως η Τζίτζι Μπράιαντ, κόρη του Κόμπι και δική του βαφτισιμιά, είχε προβλέψει μήνες πριν πως θα πάρουν το πρωτάθλημα. Η μικρή έχασε τη ζωή της μαζί με τον θρύλο του ΝΒΑ σε αεροπορικό δυστύχημα τον Ιανουάριο.

«Θυμάμαι την Τζίτζι να μου λέει ‘Θείε Πι, θα πάρετε το πρωτάθλημα φέτος’. Τη ρώτησα γιατί το πίστευε αυτό και μου απάντησε ‘λόγω του μεγέθους και της αθλητικότητας στην άμυνά σας. Στα playoffs είναι δύσκολο να βάλεις τρίποντα, το καλάθι μοιάζει μικρότερο και ο αντίπαλος νιώθει την πίεση. Δεν θα είναι εύκολο οι αντίπαλοι να σκοράρουν απέναντί σας’. Κι αυτό ακριβώς που είπε έγινε. Η άμυνά μας ήταν αυτή που μας οδήγησε στον τίτλο», τόνισε ο Πελίνκα.

Παράλληλα, μετέφερε και την πίστη που είχε ο Κόμπι στο πρόσωπό του. «Όταν ανέλαβα τη θέση στην ομάδα μου είπε ‘Ξέρω τη δουλειά σου, ξέρω πόσο συγκεντρωμένος είσαι, ξέρω πως είσαι καλός σκακιστής. Πιστεύω πως με σένα οι Λέικερς θα πάρουν πρωτάθλημα σε 2-3 χρόνια’. Του είχα απαντήσει ‘Μάλλον θα είσαι τρελός, γιατί δεν έχουμε χώρο στο salary cap’, αλλά τελικά δικαιώθηκε».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x