Ελλάδα

Η ανακοίνωση του Λαυρίου για τα νέα κρούσματα κορωνοϊού

Η ΚΑΕ Λαύριο επιβεβαίωσε πως έχει επτά νέα κρούσματα και διαβεβαίωσε πως ακολουθεί ό,τι προστάζει το πρωτόκολλο.

Στα έντεκα ανήλθε ο αριθμός κρουσμάτων κορωνοϊού στο Λαύριο, όπως ανακοίνωσε η ΚΑΕ. Παράλληλα διαβεβαίωσε πως ακολουθούνται όλα όσα προβλέπονται από το πρωτόκολλο, όπως η απουσία από τις προπονήσεις για τουλάχιστον δέκα μέρες, κάτι που δείχνει πως πιθανότατα και το ματς με τον ΠΑΟΚ την επόμενη αγωνιστική (μετά από αυτό της πρεμιέρας με τον Προμηθέα) οδεύει προς αναβολή.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η ΚΑΕ Λαύριο - Megabolt, με υψηλό αίσθημα ευθύνης, ανακοινώνει ότι σε συνέχεια των τακτικών και επαναλαμβανομένων covid test που πραγματοποιεί, συνολικά 11 μέλη της ομάδας (παίκτες και staff) βρέθηκαν θετικά στον ιό Covid-19 στον έλεγχο που έγινε την Πέμπτη 22/10.

Τα 11 μέλη της ομάδας μας που βρέθηκαν θετικά (4 προϋπάρχοντα και 7 νέα) θα απέχουν από τις προπονήσεις για 10 μέρες τουλάχιστον, όπως προβλέπουν τα υφιστάμενα υγειονομικά πρωτόκολλα για διαχείριση κρούσματος της ΓΓΑ, του ΕΟΔΥ και του ΕΣΑΚΕ που ακολουθούμε πιστά.

Να τονιστεί ότι όλη η ομάδα, από την προηγούμενη Παρασκευή (16/10) που τρία μέλη της βρέθηκαν θετικά, όχι μόνο είναι σε αυστηρή επιτήρηση όπως ορίζουν τα υγειονομικά πρωτόκολλα της ΓΓΑ, του ΕΟΔΥ και του ΕΣΑΚΕ, αλλά απέχει πλήρως και των προπονήσεων της. Η αποχή από τις προπονήσεις και η αυστηρή επιτήρηση θα συνεχιστεί όχι μόνο για τα μέλη της ομάδας που είναι θετικά στον ιό αλλά και για τα αρνητικά, έως ότου γίνει επανάληψη των test στα τέλη της ερχόμενης εβδομάδας.

Συνεργαζόμαστε στενά με το Δήμο Λαυρεωτικής και με τον Δ/ντή του κλειστού Γυμναστηρίου Λαυρίου κ. Κων/νο Πανταζή για την τήρηση των μέτρων προστασίας και διαβεβαιώνουμε ότι ΔΕΝ έχει παραβιαστεί υγειονομικό πρωτόκολλο ή οδηγία φορέα πάντα με γνώμονα την προστασία της υγείας των αθλητών, των εργαζομένων και των αθλούμενων στο κλειστό γυμναστήριο Λαυρίου.

Η αθλητική οικογένεια της ΚΑΕ Λαύριο - Megabolt με μεγάλη υπευθυνότητα καλεί άπαντες να σεβαστούν τα προσωπικά δεδομένα και είμαστε σίγουροι ότι όλοι θα βγούμε υγιείς και πιο δυνατοί από αυτή τη δοκιμασία.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x