Euroleague

Η εξαιρετική ομιλία του Μπλατ στα αποδυτήρια μετά το διπλό στη Βιτόρια (video)

Δείτε τι είπε ο Ντέιβιντ Μπλατ μετά τη νίκη του Ολυμπιακού στο άντρο της Μπασκόνια.

Την ικανοποίησή του για την ομαδική δουλειά που έγινε στη Βιτόρια εξέφρασε στους παίκτες του ο Ντέιβιντ Μπλατ μετά τη νίκη του Ολυμπιακού επί της Μπασκόνια. Παράλληλα ο Αμερικανοϊσραηλινός τεχνικός φρόντισε να προσγειώσει τους παίκτες του και να τους προϊδεάσει για το δύσκολο παιχνίδι της Παρασκευής με την Αρμάνι στο ΣΕΦ.

«Ήταν μια ποιοτική νίκη. Εκτιμώ το γεγονός ότι όσοι έπαιξαν, είτε για λίγο είτε για πολύ χρόνο, μπήκαν και πάλεψαν. Έτσι κάνουν οι ομάδες. Κάποια μέρα είναι του ενός, κάποια άλλη ενός άλλου παίκτη. Όλοι μπαίνουν και προσπαθούν να προσφέρουν κάτι. Ο Γιώργος (σ.σ. Μπόγρης) δεν έχει παίξει όλο το χρόνο και του έλεγα κάθε μέρα "Θα παίξεις". Κι έπαιξε, μπήκε μέσα και έκανε 3-4 πολύ σημαντικές φάσεις. Γι' αυτό είναι οι ομάδες», είπε αρχικά.

«Ξεκινήσαμε με δύο δύσκολα εκτός έδρας παιχνίδια, αλλά αυτά είναι πλέον πίσω μας. Πρέπει να κοιτάμε μπροστά μας και τι μπορούμε να χτίσουμε για να γίνουμε καλύτεροι. Τώα επιστρέφουμε, θα ξεκουραστούμε καλά και θα προετοιμαστούμε για μια πολύ δυνατή επιθετικά ομάδα όπως η Αρμάνι. Δεν θέλω να σας βάλω πίεση, αλλά αυτοί ξέρουν καλά να τρέχουν και να σκοράρουν με διαφορετικούς τρόπους. Θα πρέπει να αποδεχτούμε την πρόκληση, να κάνουμε καλύτερη αμυντική δουλειά από ό,τι απόψε (σ.σ. χθες). Αν δεν ήταν η μέρα σας, αφήστε το πίσω σας και ελάτε πίσω την επόμενη μέρα και δώστε μας το παιχνίδι. Ελάτε να βγούμε την Παρασκευή και να αφήσουμε την καρδιά μας στο παρκέ», πρόσθεσε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x